GECE KULÜBÜNDE KANLI HESAP TARTIŞMASI

GECE KULÜBÜNDE KANLI HESAP TARTIŞMASI

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Rüştü T., ameliyatın ardından Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.

SAMSUN'da bir gece önce hesap yüzünden tartıştığı restorana giden 31 yaşındaki Rüştü T., burada çalışanlarla çıkan kavgada tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan Rüştü T., hastaneye kaldırılırken, restoran çalışanı iki kişi gözaltına alındı.

BU HESAP ÇOK TARTIŞMASI

Olay, bu gece Atakum İlçesi İncesu Yalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Rüştü T. bir müzikli restorana gitti. Burada bir süre eğlendikten sonra hesap istedi. Hesabın fazla geldiğini öne süren Rüştü T., çalışanlarla tartışıp restorandan ayrıldı.

TABANCASINI ALIP GERİ GELDİ

Bugün sabaha karşı 02.30 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte aynı restorana gidip içeri girmek isteyen Rüştü T., içeri alınmayınca üzerindeki tabancayı çıkarttı. Çıkan kavgada Rüştü T., karnına isabet eden iki mermiyle ağır yaralandı. Ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan Rüştü T., buradaki ilk müdahalenin ardından da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Rüştü T., ameliyatın ardından Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.

VURANLAR RUHSATSIZ SİLAHLA YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis restoran çalışanı olduğu öne sürülen Hüseyin G. ile Ali E.'yi iki adet ruhsatsız tabancayla birlikte yakalayıp gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı