GAZZE ERDOĞAN’IN SATTIĞI YAKITLA MI VURULUYOR!

GAZZE ERDOĞAN’IN SATTIĞI YAKITLA MI VURULUYOR!

Haluk Koç’tan Erdoğan’a müthiş suçlama…

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Gazze'de yaşananlar karşısında, Türkiye'nin bir diplomatik yaptırım, diyalog gücünün bulunmadığını savundu. Koç "Perde arkasında İsrail ile kanka, ticaret, proje, istihbarat, tatbikat ortağı. Perdenin önünde içi boş dayılanmalar, millet bizi alışverişte görsün tarzında posta koyma numaraları" diye konuştu.

CNN Türk'ün haberine göre; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazze'ye gidemediğini belirten Koç, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, Erdoğan'a "Gazze'ye gitme" dediğini hatırlattı. Koç, "Bizim kof kabadayı ne yapacak? Racon da kesemiyor, kıvranıyor, biraz dolaşıyor, mızırdanıyor. Daha sonra bir yandan 'başüstüne' diyor ama yalancı pehlivanlığı da elden bırakmıyor. Sonuçta iç piyasaya da bir tüketim malzemesi sunma alışkanlığında bu konuda. Sonuç sıfır. Kafa kuma gömülü, tükürülenler yalanmış. Gazze'ye gitme lafı boğazına takılıp kalıyor" şeklinde konuştu.

"GAZZE SATTIĞIN JET YAKITIYLA VURULMUYOR MU?"

Koç Erdoğan'ı İsrail'e jet yakıtı satmakla suşlayarak, Başbakan Erdoğan'ın , şu sorulara yanıt vermesini istedi:

"Türkiye üzerinden İsrail'e jet yakıtı satıyor musun, satmıyor musun?

İsrail jetlerine Türkiye üzerinden satılan jet yakıtıyla Gazze vuruluyor mu, vurulmuyor mu?

Hadi bakalım kabadayı... Milleti meydanlara toplayıp iftar öncesi baymayı biliyorsun. Şunu açıkla bakalım.

Türkiye üzerinden silahlandırılan IŞİD terör örgütüne, o silahları verdirip, Ramazan, mübarek günde, bu coğrafyada Müslüman kanı dükülüyor mu, dökülmüyor mu?

Senin elin dökülen kana bulaşıyor mu, bulaşmıyor mu?

Büyük Orta Doğu Projesi ile planlanan Müslüman ülkelerin kanını dökme, sınırları değiştirme projesinin eş başkanı kimdi? Sen değil miydin?

Utanacak yüzü olanlar bu gerçekler karşısında bırakınız cumhurbaşkanı adayı olmayı, bulunduğu görevden de çekilirler bir kenara saklanırlar. Böylece belki de ileride insan hakları mahkemelerinde savaş suçlusu olarak yargılanmaktan da kurtulurlar. Aldığımız haberlere göre El Beşir ihtiyaç duyulursa sana sığınma ve oturma hakkı verecekmiş. Zaten muhatapların belli dünyada."

Kaynak:Haber Kaynağı