Gaziantep'te mürteci saldırısı

Gaziantep'te mürteci saldırısı

Gaziantep'te saldırı. Gaziantep Haberler gazetesinden Şahin Ateşoğlu bir mürtecinin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan ve dudağı patlayan Şahin Ateşoğlu'na saldıran kişi ile ilgili suç duyurusunda bulunuldu.

Taksim Gezi Parkı olaylarını protesto eden Gaziantepli avukat ve doktorların eylemini haber yapan gaziantephaberler.com sitesinden Şahin Ateşoğlu bir mürtecinin saldırısına uğradı.Yüzünden yaralanan ve dudağı patlayan Şahin Ateşoğlu'na saldıran şahıs hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Gaziantep Yeşilsu Parkı'nda görevlerini tamamlayarak Gazikent-Karataş hattındaki halkotobüsüne binen, gaziantephaberler.com sitesinden Atilla Karaduman ile Şahin Ateşoğlu, otobüs içerisinde arka sıralarda oturan, başında sarık, sakkalı ve üzerinde cübbe olan şahıs, eylem yapan avukat ve doktorlar için " İçki içen pezevenkler. Camide rakı içip buraya geliyorlar." deyince, Karaduman ile Ateşoğlu bunun doğru olmadığını söyledi. Oturduğu koltuktan kalkan cüppeli sarıklı şahıs elinde kesici bir aletle Şahin Ateşoğlu'na saldırdı. Otobüs yolcularının müdahalesine rağmen mürteci şahıs saldırıya devam etti. Ateşoğlu'nun burnu kanadı, dudağı patladı, bir süre baygınlık geçirdi.

Duruma el koyan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü saldırgan şahsın mutlaka yakalanacağını belirttiler.