GAZİANTEP'TE KOMŞU İKİ AİLE ÇATIŞTI ; 1 ÖLÜ 2 YARALI

GAZİANTEP'TE KOMŞU İKİ AİLE ÇATIŞTI ; 1 ÖLÜ 2 YARALI

Av tüfeği ile tabancanın da kullanıldığı kavgada 27 yaşındaki Muzaffer Şahbudak yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.

Dün gece 4 farklı ilde silahlı kavga meydana geldi. Toplamda 3 kişinin öldüğü olaylardan biri de Gaziantep'te yaşandı. İki komşu aile çatıştı, bir kişi öldü 2 kişi ise yaralandı.

AV TÜFEĞİ VE TABANCA KULLANDILAR

Gaziantep'te aralarında husumet bulunan komşu iki aile arasında çıkan ve av tüfeği ile tabancanın da kullanıldığı kavgada 27 yaşındaki Muzaffer Şahbudak yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili 2 şüpheli de gözaltına alındı.

YİNE BORÇ ALACAK KONUSU

Olay, gece saatlerinde Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında daha önce alacak- verecek meselesi yüzünden husumet bulunan birbiriyle komşu Güneş ve Şahbudak ailesi fertleri sokakta karşılaştı. 

Aile fertleri arasında başlayan tartışma, diğer bireylerin de katılımıyla büyüyerek tabanca ve av tüfeğinin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan Muzaffer Şahbudak, Nuran Kazmacı ve İbrahim Halil Güneş yaralandı. Silah seslerini duyanların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastanelere götürülen yaralılardan göğsünden vurulan Muzaffer Şahbudak, Dr. Ersin Arslan Uygulama ve Araştırma Hastanesi acil servisinde doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Muzaffer Şahbudak'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, tedavileri süren 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Olay yerindeki boş kovan ve fişekleri toplayıp inceleme yapan polis, kavgaya karıştıkları belirlenen Ramazan Ş. ve Nebi G.'yi gözaltına aldı

İlgili Haberler