Gaziantep'te emekli zabıta memuruna parkta infaz

Gaziantep'te emekli zabıta memuruna parkta infaz

Gaziantep Şahinbey Belediyesinden emekli olduktan sonra kasaplık yapan Ali D. dün gece yarısı bir parkta başından vurularak öldürüldü.

Gaziantep'te emekli zabıta memuru Ali D. bir parkta başına ateş edilerek öldürüldü. Gaziantep Haberler'in bildirdiğimne göre emekli olduktan sonra kasap işletmeye başlayan Ali D Şehreküstü İtfiayesi karşısında bulunan bir parkta gece yarısı öldürüldü.

ÖLDÜREN KİŞİ YADA KİŞİLER ARANIYOR

Menfur cinayet olayı, Şahinbey İlçesi’ne bağlı Şehreküstü mahallesi İtfaiye daire başkanlığı karşısındaki şehreküstü parkında meydana geldi. İddiaya göre, Şahinbey belediyesinden zabıta memuru olarak emekli olduktan sonra kasaplık yapan 45 yaşındaki Ali D. , önceki gece 01:00 sularında parkta kimliği meçhul kişi veya kişilerce kafasına tabancayla sıkılan kurşunla olay yerinde kanlar içinde kalarak hayatını kaybetti. 

8 KİŞİ GÖZALTINDA

Cinayet olayıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği, polis olaya karıştığı iddiasıyla ilgili olarak 8 kişiyi de gözaltına aldığı iddia edildi. Parkta tabancayla kafasına sıkılarak öldürülen Ali D.’nin cenazesinin Adli Tıp’da yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildiği ve cenazenin ise Yeşilkent mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

İlgili Haberler