GAZİANTEP'TE BORÇ-ALACAK ÇATIŞMASI 2 ÖLÜ

GAZİANTEP'TE BORÇ-ALACAK ÇATIŞMASI 2 ÖLÜ

Akşam saatlerinde konuşmak için buluşan arkadaşlar Mustafa M., Kadir Yıldız ve Hanifi Özdar arasında, borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle tartışma sonucu 2 kişi öldü

 

Metin Faruk TAMER- Mehmet BULUT/GAZİANTEP

 Türkiye'yi iyice köşeye sıkıştıran ekonomik sıkıntılar can almaya devam ediyor. Yurt çapında artık neredeyse hergün bir yenisi olan  borç intiharlarından başka  alacak verecek meselesi yüzünden işlenen cinayetlerde de büyük artışlar gözleniyor. En son cinayet haberi ise Gaziantep'ten gedli.

BORÇ ALACAK NEDENİYLE 3 ARKADAŞ BİRBİRİNE GİRDİ

Aralarında borç- alacak anlaşmazlığı bulunan 3 arkadaş arasında çıkan kavgada, 38 yaşındaki Mustafa M.’nin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan 36 yaşındaki Kadir Yıldız ve 40 yaşındaki Hanifi Özdar yaşamını yitirdi.

ARKADAŞLARINA ATEŞ AÇIP KAÇTI

Olay, gece geç saatlerde merkez Şahinbey İlçesi'nin Onur Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde konuşmak için buluşan arkadaşlar Mustafa M., Kadir Yıldız ve Hanifi Özdar arasında, borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mustafa M., iddiaya göre üzerindeki tabancayı çekip arkadaşlarının üzerine peş peşe ateş ederek kaçtı. Tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan Yıldız ve Özdar ağır yaralandı.

AMBULANSI POLİSLER ÇAĞIRDI

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, sağlık görevlilerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından öldüğü belirlenen Yıldız ve Özdar’ın cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

2 KİŞİ ARANIYOR

Olay yerinde inceleme yaparak boş kovanları toplayan polis, Yıldız ve Özdar’ın ölümüne neden olan Mustafa M. ile kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı