gaziantephaberler.com'un kıskandıran başarısı

gaziantephaberler.com'un kıskandıran başarısı

Amerika'nın önde gelen yayın organı Washington Post, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili tüm gelişmeleri gaziantephaberler.com sitesi aracılığıyla okyanus ötesine duyuracak.

gaziantephaberler.com sitesi, genel yayın yönetmeni ve sahibi Atilla Karaduman ve ekibiyle birlikte inanılmazı başarıyor. Site haberlerini okyanus ötesine taşımayı başardı. Bu başarının arkasında Gaziantep'in dik duruşunun da büyük payı olduğu kesin.

Atilla Karaduman, bu gelişmeyle ilgili kendisine yönettiğimiz sorularda alçakgönüllülüğü elden bırakmadan, sitede yayınladıkları haberin yeterli olacağını söyledi, ancak sesindeki coşku ve heyecan herşeyi anlatmaya yeterliydi.

Haber Artı Türk ailesi olarak gaziantephaberler.com'u kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber, gaziantephaberler.com'da şu şekilde yer aldı:

Amerika'nın dünyaca ünlü yayın organı Washington Post, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili gelişmeleri gaziantephaberler.com sitesi aracılığı ile kıta ötesine duyuracak.

DÜNYA SİTEMİZİ İZLİYOR

Gaziantep'in en fazla hit alan ve Gezi Parkı eylemleri sürecini yakından takip edilen gaziantephaberler.com sitesi ile iletişim kuran Washington Post muhabirleri, "İstanbul dışında Anadolu'da eylemlilik süreciyle ilgili neler olduğunu dünyaya duyurmak istiyoruz. Bu nedenle direnişçilerle gaziantephaberler.com aracılığı ile görüşmek istiyoruz. Dünya, İstanbul dışında yaşananları merak ediyor.Bu nedenle haber portalınızı kaynak göstermek ve direnişçilerle görüşmek istiyoruz" dediler.

KİTAP BAĞIŞLIYORUZ

gaziantephaberler.com bugün saat 19:00'da Gaziantep Üniversitesi önündeki protestoya Atilla Karaduman, Murat Güreş, Şahin Ateşoğlu ve Süleyman Karakuş ve Doğan Özdinç ile katılım sağlayacak ve gençlere çok sayıda kitap bağışlarken, direnişçiler ile Washington Post muhabirlerini görüştürecek...