Gaziantep İstanbul'da

Gaziantep İstanbul'da

Taksim Gezi Parkı Direnişini kitlelere duyuran medya kuruluşları yarın Kadıköy’de “ 1. Buzdanadan Festivali” ne katılıyor. “ Direnen Medya” nın katılımcıları arasında Gaziantep haberler.com sitesi de bulunuyor.

Gaziantep’te düzenlenen Gezi Parkı etkinliklerini anında okurlarına duyuran Gaziantephaberler, yarın haber merkezi ve yazarları ile birlikte İstanbul Kadıköy rıhtımında yerini alacak.
Gaziantep’ten Atilla Karaduman ve Murat Güreş ile İstanbul’dan Bahattin Gülyuva, Selah Özakın, Nur Okutmuş ve Emrak Akgün “ Yanınızdayız. Gaziantephaberler.com” yazılı pankartlarıyla kortejdeki yerlerini alacaklar.
Odatv, Sol Gazetesi, Ulusal Kanal, Cem TV, Halk TV, Cem Radyo, Yön Radyo, Yurt Gazetesi, Aydınlık Gazetesi, BirGün ve Cumhuriyet öncülüğünde düzenlenen festival, Pazar günü 17.30’dan itibaren Kadıköy Çarşı, Rıhtım, Moda ve Bahariye sokağında başlayacak.

Festivale katılacak olan sanatçılar arasında Gezi Direnişi için bestelediği “Dağılın Lan" şarkısıyla Bulutsuzluk Özlemi, Sattas Reggae Band, Kurtalan Ekspress, Grup Eflatun ve Yaşar Kurt'un yanı sıra, "İnsan İnsan" şarkısını bestelen Fazıl Say ve seslendiren Cem Adrian ve Güvenç Dağüstün, direnişe “Ayağa Kalk” şarkısıyla destek veren Renan Bilek gibi sanatçılar da yer alacak.

Festivalde ayrıca Terzi Yamağı Barbaros Şansal da 'çapulcu' defilesi düzenleyecek.

Sunuculuğunu 'çapulcu gençlerin' yapacağı festivali Ulusal Kanal, Halk TV ve Cem TV'de canlı olarak izleyicilere ulaştıracak.