GARİPOĞLU'NUN EV VE İŞYERİ İCRADA SATILDI

GARİPOĞLU'NUN EV VE İŞYERİ İCRADA SATILDI

İSTANBUL, Münevver Karabulut'u öldüren, Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu, Niğde'deki ev ve işyeri icra, satıldı

İSTANBUL'da Münevver Karabulut'u öldüren ve çarptırıldığı 24 yıl hapis cezasını çekerken cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait Niğde'deki ev ve işyeri icra yoluşla toplam 98 bin liraya satıldı.

SATIŞ NEDENİ AÇIKLANMADI

Niğde 1'inci İcra Müdürlüğü, Selçuk Mahallesi Damla Sokak Eker Apartmanı A/2 Blok'ta 95.58 metrekare ev ile 94.7 metrekare işyeri satışa çıkardı. Niğde Belediyesi Mezat Salonu'nda açık arttırma yöntemiyle yapılan satışta 5 kişi teklif verdi. 65 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan ev 60 bin TL'ye, 40 bin TL'ye satışına başlanan işyeri ise, 38 bin TL'ye satıldı.

KİRAYA VERMİŞLER

İcra Müdürlüğü yetkilileri, satış gerekçesi konusunda açıklama yapmaktan kaçındı. Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, şöyle dedi:

"Mahallemizde Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'nun daha önceden almış olduğu bir daire olduğunu öğrendik. Dün itibariyle icra kanalıyla satılmış. Kiracılar ailenin bir yakınından buraları kiralamışlar. Başka bir şey bilmiyoruz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı