GALAXY S7'NİN FOTOĞRAFLARI İLK KEZ YAYINLANDI

GALAXY S7'NİN FOTOĞRAFLARI İLK KEZ YAYINLANDI

Mobil Dünya Kongresi'nin hemen öncesinde tanıtılması beklenen Galaxy S7 ve S7 Edge'den yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdiye kadar gerçek fotoğraflarını pek görme şansı bulamadığımız cihazlar, bu seferki sızıntıda tam anlamıyla kendilerini gösterd

Fotoğraflardan birinde Galaxy S7'nin 32GB'lık modelinin arka yüzünü gördüğümüz iddia ediliyor. Telefonun arkasından çok fazla ipucu alamasak da, önceki sızıntıların söylediği gibi kavisli bir arka yüz görüyoruz. 



Sızıntının sahibi olan Vietnamca site Review Dao, telefonun Exynos 8890 ve Qualcomm Snapdragon 820 işlemcilerinden biriyle geldiğini söylüyor.

Çince sosyal ağ sitesi Weibo'da "JKwan" tarafından paylaşılan bir başka fotoğrafta ise Galaxy S7 Edge'in ön tarafı görünüyor. Ekrandaki hız testi sonuçlarından Galaxy S7 Edge'in model adının SM-G9350 olduğu ve testten 134.704 puan aldığı anlaşılıyor. Bu fotoğraftaki telefon da, bir öncekine ve daha önce gördüğümüz Galaxy S7 sızıntılarındakine benziyor.

Dış görünüşünden belli olmasa da, Galaxy S7 serisinin IP67 toz ve su geçirmezlik özelliğiyle gelmesi bekleniyor. Sızıntıların gerçek olup olmadığını öğrenmemiz çok sürmeyecek çünkü telefonların 21 Şubat'taki Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacağına inanılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı