GALATASARAY'DAN HAJROVIC'E DAVA

GALATASARAY'DAN HAJROVIC'E DAVA

Galatasaray'dan sorunlu bir şekilde ayrılan Boşnak futbolcu İzzet Hajrovic'e Galatasaray Sportif A.Ş. FIFA nezninde dava açıldığını bildirdi.

Kulübün resmi sitesinden duyurulan açıklamada 2014-2015 sezonu başlamadan önce FIFA düzenlemeleri  (FIFA-RSTP Madde 17(3)) kapsamında futbolcuya sportif yaptırımlar uygulanması,futbolcu tarafından öne sürülen iddia ve taleplerin red edilmesi, futbolcunun sözleşmesini nedensiz olarak sonlandırmış olduğunun tespiti, ve GS Sportif A.Ş. tarafından Grasshopper' a 11 Mart 2014 tarihinde ödenen 875.000 Euro üzerinden %5 faiz oranı ile hesaplanacak faiz bedelinin ve toplam bonservis tutarı olan 3.500.000 Euro'nun oyuncu tarafından karşılanması istendiği belirtildi.

YERİNE ALINACAK FUTBOLCUNUN PARASI HAJROVIC'TEN

Yapılan açıklamada Hajrovic yerine alınacak oyuncu ile ilgili gider ve maliyetlerin futbolcu tarafından karşılanmasının talep edildiği,futbolcunun GS Sportif A.Ş.’ye 250.000 Euro tutarında manevi tazminat ödemesi,futbolcu tarafından bu süreçte GS Sportif A.Ş. tarafından katlanılan ve katlanılacak tüm hukuki ve idari giderlerin karşılanmasının talep edildiği duyuruldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı