GALATASARAY'DAN FLAŞ TRANSFER HAMLESİ

GALATASARAY'DAN FLAŞ TRANSFER HAMLESİ

Galatasaray yerli oyuncu transferinde yeni bomba isimlere yöneldi.

Galatasaray’ın son günlerde hızlandırdığı transfer çalışmalarında Turgut Doğan Şahin, Olcan Adın ve Mevlüt Erdinç isimleri öne çıkmıştı. Bu isimlerle temaslar sürerken şimdi de savunma bölgesi için yerli takviyeler gündeme geldi.

Teknik Direktör Roberto Mancini'nin transfer listesinde Çaykur Rizesporlu Koray Altınay ile Akhisar Belediyespor'da forma giyen Uğur Demirok yer alıyor. Mancini'nin kadroda görmek istediği iki oyuncu için Galatasaray Yönetimi önümüzdeki günlerde harekete geçecek.

Çaykur Rizespor'da forma giyen Koray, hem sağ bekde hem de savunmanın ortasında görev yapabiliyor. Bu sezon ortaya koyduğu performansla büyük kulüplerin dikkatini çeken genç futbolcu için Engin Baytar'ın bonservisiyle, Salih Dursun'un ise kiralık olarak verilmesi gündemde. Almanya doğumlu Koray Altınay bu sezon 28 maçta forma giydi. Koray için devre arasında da girişimde bulunan Galatasaray, genç futbolcuyu kadrosuna katamamıştı.

Sarı kırmızılı ekibin listesindeki diğer isim ise Galatasaray altyapısından yetişen ve Akhisar Belediyespor'daki başarılı futboluyla Milli Takım kadrosuna davet edilen Uğur Demirok. 2005-2006 sezonunda Galatasaray'da A Takım’a yükselen genç savunma oyuncusu sırasıyla Gaziantepspor, İstanbulspor, Beylerbeyi ve Kartalspor'da forma giydikten sonra Akhisar Belediyespor'a transfer oldu.

Uğur Demirok için görüşmelerin Milli Takım’ın Amerika kampından sonra başlaması bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı