Galatasaray'da Sular Durulmuyor

Galatasaray'da Sular Durulmuyor

Galatasaray'ın hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da aldığı başarısız sonuçlar, zaten gergin ve sorunlu olan Başkan-Teknik Direktör ilişkisini iyice bozmaya başladı.

"1.5 saat resim çektirmek için bekledi, şimdi hocaya sallıyor"
 
Galatasaray'da, ligde üst üste alınan 3 beraberliğin ardından, 6 farklı Real Madrid yenilgisi bardağı taşırma noktasına getirdi. Fatih Terim'in Milli Takıma teknik direktör olmasıyla başlayan süreçte, başkan Ünal Aysal ile süren gerginliğe yöneticiler de dahil olmaya başladı. Real Madrid hezimeti sonrasında yönetici Adnan Nas'ın vip tribününde yüksek sesle bağırıp, Fatih Terim'e yönelik "Gitsin biraz da Fenerbahçe'yi çalıştırsın" serzenişi sarı kırmızılı kulüpte kaynayan kazanı resmen taşırmaya başladı.
Adnan Nas'ın bu çıkışı sarı kırmızılı camiada farklı farklı yorumlanmaya başlandı. Yaşanan bu süreçte hem başkan Ünal Aysal ve yöneticiler eleştirilirken, Fatih Terim'e yönelik tenkitler de artmaya başladı.
G.Saray Kulübü'nün içinde uzun yıllardır bulunan bir profesyonel çalışan, yönetici Adnan Nas'ın 3 yıl önce Florya'da yapılan yönetim kurulu toplantısı sırasında, takımının antrenmanını yöneten Fatih Terim'le resim çektirmek için 1,5 saat beklediğini ve sonrasında bu resmi Twiiter'a koyup paylaştığını ileri sürdü. Adnan Nas'ın bu çıkışı camianın ileri gelenlerinin çoğunluğu tarafından "yakışıksız" bulundu. Birçok kulüp üyesi "Adnan Nas kim? Yönetici olmadan önce ne kulübün, ne stadın yolunu bilirdi" diyerek sarı kırmızılı yöneticiye tepkilerini dile getirdi.
 
ADNAN NAS, BAŞKAN ÜNAL AYSAL'A EN YAKIN YÖNETİCİ
 
Yönetici Adnan Nas'ın çıkışı, teknik direktör Fatih Terim ile başkan Ünal Aysal arasında yaşanan soğukluğu ayrı bir boyut getirecek gibi. Çünkü Adnan Nas yönetim kurulu içinde başkan Ünal Aysal'a en yakın isimlerden biri belki de birincisi. Adnan Nas yönetici olmasının yanısıra Sportif A.Ş yönetim kurulu üyesi olması da, Ünal Aysal'ın en güvendiği isimlerden biri olduğunun göstergesi. Adnan Nas ve birçok yöneticinin teknik direktör Fatih Terim'in, Real Madrid maçı öncesi basın toplantısında yaptığı açıklamada "Birileri memnun olacak diye imza atacak değilim. Ben kurumsal değil durumsal bakıyorum" sözlerine tepkili olduğu ve bu yüzden Adnan Nas'ın eleştirisinin sertleştiği ileri sürülüyor.
 
AKA GÜNDÜZ ÖZDEMİR'İN GAFI !..
 
Sarı kırmızılı camiada Ünal Aysal Yönetimi'ne tepkiler Adnan Nas ile kısıtlı değil. Yine başkan Ünal Aysal'a çok yakın olması ile bilinen Aka Gündüz Özdemir'in de 1 yıl önce Kalamış'ta yapılan yönetim kurulu toplantısı için Kalamış Tesisleri'nde yarattığı olay unutulmuş değil. Bu olayda, Aka Gündüz Özdemir yönetim kurulu toplantısı için gittiği Kalamış'ta arabasını park edip, içeri girer ve yönetim kurulu toplantısı nerede diye sorar. Tesis görevlileri, "yönetim kurulu toplantısı yok" cevabını verir. Aka Gündüz nasıl olmaz diye görevlilerle tartışırken gerçek ortaya çıkar. Orada gerçekten yönetim kurulu toplantısı yoktur, çünkü Aka Gündüz Özdemir, Galatasaray Tesisleri diye Fenerbahçe'nin Kalamış Tesisleri'ne girmiştir. 
Bu konu sarı kırmızılı camiada hem gülüşmeye hem de kulübün kimler tarafından yönetildiğine dair tartışmalara da neden olur.