Galatasaray'a ŞOK.. SPK 'ya İPTAL Başvurusu..

Galatasaray'a ŞOK.. SPK 'ya İPTAL Başvurusu..

GALATASARAY'ın Üçüncü Sermaye Artırım Başvurusuna İptal Başvurusu yapıldı. Geçtiğimiz sene Bedelliyi İPTAL ettiren HANOGLU yine devrede. Yapılan başvuruda KÜÇÜK YATIRIMCI yı sevindirecek noktalar var





GALATASARAY 'ın geçtiğimiz sene yaptığı Bedelli Sermaye Artırımının engellenmesinde Kamuoyunu aydınlatarak ve SPK ve ilgili Bakanlıklar ve Başbakanlığa - Cumhurbaşkanlığına yaptığı başvurularla ses getiren HANOGLU, Üçüncü Sermaye Artırımı başvurusunun bizzat SPK kural ve tebliğlerine dayanarak kabul edilmemesi için Sermaye Piyasası Kurumu'na RESMEN başvurdu 


HANOGLU, dilekçesinde geçtiğimiz sene SPK nın getirdiği kuralları tek tek açıklıyor ve Sermaye Artırımının Neden reddedilmesi ve Nasıl yapılması gerektiğini açıklıyor.

Başvurudan sonra SPK nın 25 Ekim 2013 gunu yayınlanan 1149 sayılı Kararı ise ÇAĞRI Fiyatının geçen seneki başvurudan önceki 30 günlük ortalama yani 56 TL olması gerektigini NET olarak açıklıyor.



AYSAL Yönetimini kara kara düşündüren bu karar, 3 yıldır İFLASTA olan Küçük Yatırımcıyı sevindirecek . 30 TL lik hisseler 56 TL den mi geri alınacak?


HANOGLU'nun şahsi BLOG sayfasından yayınladığı örnek dilekçeler


http://www.hanoglu1907.blogspot.com/2013/11/yeni-spk-ya-basvuru-ksa-metin.html


SPK ya gönderilmeye ve fakslanmaya başlandı.. Bakalım SPK kendi koyduğu kuralları uygulayacak mı yoksa Galatasaray yönetiminin SÖZ ALDIK vari yaklaşımıyla yaptığı başvuruyu kabul edecek mi?