Galatasaray Soyunma Odasında Şok Kavga

Galatasaray Soyunma Odasında Şok Kavga

Başkan istedi, Terim gitti, Mancini geldi ama Aslan'daki kaos ortamı düzelmedi. Bu kez kriz sesleri takımın içinden geliyor. Son Akhisar maçından sonra soyunma odasının karıştığı, özellikle Sabri ile Sneijder arasında gergin anlar yaşandığı öğrenildi. Baş

Fanatik'in haberine göre son 2 sezonun lig ve Süper Kupa şampiyonu Galatasaray, sezonu hem sportif hem de idari krizlerle açtı, gerilim tırmanıyor. Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim arasındaki problemler İmparator’un gönderilip Mancini’nin koltuğa oturmasıyla sonuçlanırken, bu kez kötü sonuçlarla beraber takım içinde de sorunların su yüzüne çıktığı öğrenildi. Krizin son perdesi Akhisar’da yaşandı ama o olayların bir de geçmişi vardı. 2-1 kaybedilen mücadele sonrasında Galatasaray soyunma odası karıştı. Mancini’nin olmadığı anlarda neredeyse tüm futbolcular birbirini sert şekilde ve yüksek sesle eleştirirken, tehlikeli yakınlaşma kaptan Sabri ile Sneijder arasındaydı. Takım arkadaşının üzerine giden Sabri’yi o sırada içeride bulunan Tugay Kerimoğlu ve Taffarel’in güçlükle yatıştırıp olayın bir kavgaya dönüşmesinin önüne geçtiği belirtildi.
 
Florya’da soğuk rüzgarlar
 
Sneijder’in sorunlu olduğu tek isim ise Sabri değil. Terim’siz ilk idmana çıkmayan ve umursamaz tavırlarıyla dikkat çeken Hollandalı’ya Eboue’nin tepki gösterip, “Sen niye böyle davranıyorsun? Neden takımla çalışmıyorsun?” dediği, buna Sneijder’in de karşılık vermesiyle Florya’da buz gibi bir havanın estiği de biliniyor.
 
Mancini’nin işi zor
 
Son iki iddiaya gelince... Takım içinde yerlilerle yabancılar arasında bir gruplaşma var. Bu oyuncular saha dışında birbiriyle vakit geçirmiyor, zaferlerle pekişen takım ruhu giderek dağılıyor. Terim’in ayrılmasına çok üzülen bazı yerli yıldızların da hâlâ bu travmadan çıkamadığı, bunun performanslarına da yansıdığı konuşuluyor. Ve Mancini... Hem lig hem Avrupa tablosunu düzeltmek, krizleri unutturmak, ara transferde sorunları çözmek... İtalyan hocayı sandığından daha zor bir görev süresi bekliyor.