GALATASARAY PRANDELLİ'YLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

GALATASARAY PRANDELLİ'YLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarına devam eden Galatasaray Dünya Kupası'nda İtalya'nın elenmesiyle istifa eden Cesare Prandelli'yle görüşmelere başladı

GALATASARAY'ın İTALYAN AŞKI DEVAM EDİYOR
Roberto Mancini ile yollarını ayıran Galatasaray yeni teknik direktör arayışında yine bir İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'yle görüşmelere başladıklarını duyurdu.  2010 yılından beri İtalya milli takımın başında olan Prandelli Dünya Kupası'nda İtalya'nın elenmesiyle  görevinden istifa etmişti.

GÖRÜŞMELERE BAŞLANDIĞI KAP'A BİLDİRİLDİ
Sarı Kırmızılı takımın Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a gönderdiği bildirimde, "Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile deneyimli İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli arasında görüşmelere başlanmış olup, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir." açıklamasında bulunuldu.

MELO'YU PARLATAN ADAM

Eski bir futbolcu olan Cesare Prandelli 56 yaşında, milli takımdan önce Fiorentina, Parma gibi takımları çalıştırmış 2008 yılında İtalya'da en iyi teknik direktör ödülüne layık görülmüştü. Prandelli, Fiorentina'nın başındayken Melo'nun futbol kariyerini parlatan teknik direktör olarak da biliniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı