GALATASARAY BOMBAYI PATLATIYOR

GALATASARAY BOMBAYI PATLATIYOR

Menajeri açıkladı.

Kolombiyalı stoperin menajeri Espindola, "Biz Galatasaray ile bir çok konuda anlaştık. Futbolcu da böyle büyük bir kulübe gitmek istiyor" dedi.

Galatasaray'ın transferi için bir süredir girişimlerde bulunduğu Eder Balanta'nın menajeri Silvano Espindola, Arjantin'de bir radyo istasyonuna açıklamalarda bulundu ve sarı-kırmızılılarla anlaştıklarını söyledi.

21 yaşındaki stoper için devrede sadece Galatasaray'ın olduğunu kaydeden menajer Espindola, "Şu anda bizim ve River Plate'in önünde sadece Galatasaray'ın teklifi var. İlk teklifleri 6 milyon Euro'ydu, ancak şimdi tekliflerini daha iyi bir seviyeye getirdiler. Şu anda Eder ve River için iyi bir anlaşma gibi gözüküyor. Birçok konuda mütabık kalındı ve oyuncunun da büyük kulüplere gitme arzusu var" dedi.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan River Plate Teknik Sekrereteri Enzo Francescoli de, "Eder gitmeye çok yakın. Ancak verilmiş bir karar yok. Bu biraz da ona bağlı" şeklinde konuşmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Galatasaray'ın transferi kısa süre içinde açıklaması beklenirken, sarı-kırmızılıların yabancı kontenjanında boşluk açmaya çalıştığı kaydedildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı