G.Saray'a Sneijder'den bir şok daha!

G.Saray'a Sneijder'den bir şok daha!

G.Saray’ın gündemindeki Sneijder, Liverpool’a yeşil ışık yaktı...

G.Saray'a Sneijder'den bir şok daha!
19.01.2013
 
 
G.Saray’ın gündemindeki Sneijder, Liverpool’a yeşil ışık yaktı...
 
Sarı kırmızılılara transferi yılan hikayesine dönen Hollandalı yıldız, “Baskı altında hızlı kararlar vermekten hoşlanmıyorum. Ama şu bilinsin alacağım ücret benim için ikinci planda” dedi.
 
G.SARAY’ın yılan hikayesine dönen Wesley Sneijder, transferi Avrupa basınında gündeminden düşmüyor. Alman gazeteleri, Hollandalı futbolcunun İngiltere Premiere Ligi’ne daha yakın olduğunu yazarken konunun parayla da ilgisi olmadığının altını çizdiler. Son olarak Sporbild İngiliz “The Sun” gazetesini kaynak göstererek verdiği haberde “Sorun para değil” dedi. The Sun Gazetesi’nde yer alan haberde Sneijder “Para konusunu sorun etmiyorum. Gelen tekliflerden dolayı kararsız kalmadım. Hayatta baskı altında hızlı kararlar vermekten hoşlanmıyorum” dedi.
 
‘ŞU ANDA SADECE EVİME YAKINIM’
 
Inter’de net 6 milyon Euro kazanan Hollandalı yıldıza en iyi teklifi G.Saray yaparken, Sneijder’in Premiere Lig’i tercih etmesi bekleniyor. Bu arada Sneijder, Milano’daki evine girerken NTV Spor’a şunları söyledi: “Hiçbir kulübe değil şu anda sadece evime yakınım” dedi. Sneijder’in eşi Yolanthe ise, “İstanbul ya da İngiltere benim için bir problem yok. Her yere giderim” diye konuştu.
 
‘ÇİLEKLERİ BAŞKALARI MI YİYECEK’
 
BU arada R. Madrid’ten ayrılan Kaka da Milan ile büyük ölçüde anlaştı. La Gazetta dello Sport iki yıllık kiralama yoluyla Kaka’nın Milan’a gideceğini yazdı. Bilindiği gibi Fatih Terim’in listesinin en üstünde Kaka transferi vardı. Ancak oyuncu Türkiye’ye gelmek istemedi. Şimdi Sneijder’de tercihini Premiere Ligden yana kullanırsa Galatasaray’ın pastasının çileklerini başkaları yemiş olacak.