FUHUŞTAN GÖZALTINA ALINAN KADINDAN ŞOK SÖZLER

FUHUŞTAN GÖZALTINA ALINAN KADINDAN ŞOK SÖZLER

Konya'da fuhuş operasyonunda gözaltına alınan kadın kameralara dönüp el sallayarak neler söyledi...!

Konya merkezli 5 ilde yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 28 kişi adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan kadınlardan birinin kameralara dönüp el sallayarak, ''Aileme buradan el sallıyorum. Onlara öpücük atıyorum. Herkes kendine çok iyi baksın. Bütün emniyet amirlerine teşekkür ederim" demesi dikkat çekti.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kadınları para karşılığı erkeklerle ilişkiye girmeye zorladığı iddia edilen şebekeye yönelik 6 ay süren çalışmanın ardından geçtiğimiz Cuma günü operasyon düzenledi. Konya merkez ve Beyşehir İlçesi ile Tekirdağ, Mersin, Hatay, Antalya ve ilçesi Alanya'da daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskında aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 7'si kadın 28 kişi gözaltına alındı.

EVLERE SERVİS

Şebeke üyelerinin, iş vaadiyle kandırdıkları yabancı uyruklu kadınları Türkiye'ye getirdikten sonra tehdit ederek para karşılığı zorla erkeklerle ilişkiye zorladığı iddia edildi.

Şebekenin elebaşı olduğu iddia edilen ve emlakçılık yapan O.Ö., ile kardeşi A.Ö.'nün kadınlara ev kiraladığı, müşterileride buluşma adresinden alıp, kadınların bulunduğu adreslere getirdiği öne sürüldü. O.Ö.'nün eşi Z.Ö.'nün de kadınlara müşteri bulup, ev temin ettiği iddia edildi.

ŞİFRE: YENİ MİSAFİRLERİMİZ GELDİ, SİZİ DE ÇAYA BEKLERİZ

Şebeke üyelerinin telefonla temasa geçtikleri müşterilerine "Yeni misafirlerimiz geldi. Akrabalarımız geldi. Sizi de çaya bekleriz. Onlar da misafiri çok sever. Burada bakım iyi" gibi şifreli konuştukları iddia edildi. Kadınların ise 50 ila 150 lira arası para karşılığı ilişkiye girdikleri öne sürüldü.

AİLESİNE EL SALLAYIP, SELAM SÖYLEDİ

Gözaltına alınan 28 kişi, yapılan sorgulamanın ardından, sağlık kontrolünden geçirilip, adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü çıkışında kadın şüpheli kadınlardan birinin kameralara dönüp, "Aileme buradan el sallıyorum. Onlara öpücük atıyorum. Herkes kendine çok iyi baksın. Bütün emniyet amirlerine teşekkür ederim"demesi dikkat çekti. Diğer bir kadın ise gazetecilerin üzerine yürüyerek, "Ne çekiyorsunuz? Altı üstü bir telefon dinlemesine takıldık" dedi.

75 YAŞINDAKİ DEDE DE GÖZALTINDA

'Fuhuşa yer temin etmek' suçundan gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 75 yaşındaki S.G. ise, gazetecilerin 'neden gözaltına alındınız?' sorusuna ''Bilmiyorum'' cevabını verdi.

 

FUHUŞTAN GÖZALTINA ALINAN KADINDAN ŞOK SÖZLER

Kaynak:Haber Kaynağı