FUHUŞ OPERASYONUNDA YÜREK BURKAN AYRINTI

FUHUŞ OPERASYONUNDA YÜREK BURKAN AYRINTI

Ekonomik çöküşün fuhuşa ittiği ev kadınları, suç işleyen aile babaları artık sıradan haberler haline geldi.

Fuhuş ve zina olaylarının tavan Yaptığı Türkiye'de hergün başka bir rezalet ortaya çıkıyor. Ekonomik çöküşün fuhuşa ittiği ev kadınları, suç işleyen aile babaları artık sıradan haberler haline geldi. Çocukla ra cinsel taciz ve tecavüz ise artık kanıksanmış durumda.

KİMSE CEZA ALMIYOR

En kötüsü ise tüm bunlar yaşanırken suçluların yargı tarafından yeterince cezalandırılmaması kamu vicdanını kanatan bir yara olarak giderek büyümekte. İşte en son Adana'da yapılan fuhuş operasyonunun rezalet ayrıntıları.

DAHA ADI OLMAYAN 2 AYLIK BEBEK

ADANA'da çocuklarını kaçırdıkları kadınlara şiddet uygulayıp şantaj yaparak fuhuşa zorladıkları iddiasıyla çökertilen çeteye yönelik operasyon yapan polis, henüz adı bile konmadığı belirlenen 2 aylık kız bebeği kurtardı.

Zorla fuhuş yaptırılan Gülşah T.'nin olduğu ortaya çıkan bebek, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne teslim edildi. 

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, geçen hafta Adana merkezli Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş’ta kadınları çocuklarını kaçırıp göstermeme, çıplak görüntülerini internete koyma tehdidiyle fuhuş yaptırdığı öne sürülen babalı- kızlı çeteye operasyon yaptı. Operasyonda, Ömer B., kızı 14 yaşındaki E.B., ile çete üyeleri Muhammet U. (31), Rezzan Ş. (36), Süleyman Y. (49), Ender T. (38), Salim T. (38), Mehmet Y. (33), Oğuzhan O. (21), Mehmet D. (36), Ekrem E. (77), Hamdullah İ. (29) ve Şirvan A. (29) gözaltına alındı.

"ÖNCE SATMAK İSTEDİM"

Çeteyi çökerten polis tuzağa düşürülen 16 kadını da emniyete getirmek için harekete geçti. Mağdur kadınlardan Mürşide T.’nin evine giren polisin 2 aylık bebek dikkatini çekti.

Bebeğin kime ait olduğunu soran polise çelişkili ifadeler veren Mürşide T. sonun da minik kızın zorla fuhşa sürüklenen Gülşah T.’nin olduğunu söyledi. Bebeğin kendisine ait olduğunu itiraf eden Gülşah T.'nin şunları söylediği öne sürüldü:

"Eşim cezaevinde yatıyordu. Bu sırada zorla fuhşa sürüklendim, 3 çocuğum var, onlara bakamadığım için yurda verdim. Hamile kaldım, babası çocuğun kendisinden olmadığını ileri sürüp kabul etmedi.

Bebeğime bakacak durumum da olmadığı için, satmak istedim. Daha sonra bir caminin avlusuna koymaya karar verdim. Bu sırada benimle aynı durumda olan Mürşide T., çocuğunun olmadığını, bakabileceğini söyledi. Bunun üzerine ben de bebeğimi kendisine verdim." 

BEBEĞE DNA TESTİ YAPILACAK 

Polis Gülşah T.'ye bebeğin babasını sorduğunda operasyon kapsamında gözaltına alınan Ender T. olduğunu söyledi. Ender T., Gülşah T.'nin hamile kaldığı dönemde cezaevinde olduğunu, bebeğin babasının kendisinin olmadığını iddia etti.

Bebek Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne verilip Sevgi Evleri’ne teslim edildi. Bebeğin babasının belirlenmesi için DNA testi yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı