FUAT AVNİ'YE MAHKEMEDEN KARAR

FUAT AVNİ'YE MAHKEMEDEN KARAR

Fuat Avni'nin bu karar alınmadan hemen önce attığı tweetler arasında çarpıcı bir iddia var.

Mahkeme kararıyla kapatılmasına karar verilen Fuat Avni dün gece çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı. Cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre, 17 Aralık operasyonunun ardından Twitter'da yazdıklarıyla fenomen haline gelen Fuat Avni'nin hesaplarının kapatılması için mahkeme kararı alındı.

GÖLBAŞI CUMHURİYET SAVCILIĞI

Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı 'Fuat Avni' isimli Twitter hesabı hakkında gizliliği ihlal nedeniyle başlattığı soruşturmada mahkeme savcının talebi üzerine 'Fuat Avni' isimli twitter ve facebook hesapları hakkında erişime kapatılması kararı verdi.

ÇARPICI İDDİA

Fuat Avni'nin Twitter ve Facebook hesapları, Türkiye'den erişime kapatılacak. Bugüne kadar operasyonları önceden bilmesi ve kabine içinden yazdıklarıyla ünlenen Fuat Avni'nin bu karar alınmadan hemen önce attığı tweetler arasında çarpıcı bir iddia var.

SIFIRLANACAK İDDİASI

TBMM'de dört eski bakanın Yüce Divan oylaması sırasında, Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçen ve 'sıfırlama tapesi' olarak bilinen ses kaydı için karar alınacağını yazan Fuat Avni, "TBMM'de bakanların aklanma oylamasının yapıldığı saatlerde, kendisinin de oğluyla yaptığı konuşmaların sıfırlanma süreci başlayacak. Dünyadaki tüm kayıtlar sıfırlansa bile ne onun ne de bakanlarının hırsızlıklarına dair kayıtlar sıfırlanmayacak" diye yazmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı