FUAT AVNİ'NİN SON BOMBASI "MUHALEFETE UYARI"

FUAT AVNİ'NİN SON BOMBASI "MUHALEFETE UYARI"

Fuat Avni, bürokrat , yargı ve emniyetteki bazı grupların emre itaatsizlik edeceklerini bu sözlerle bildirdi: "Efkan, Sinirlioğlu, Fidan ve Kasırga'ya bağlı bürokrat, yargı ve emniyet mensupları artık söylenenleri yapmayacağız diyorlar."

Twitter'in ünlü fenomeni Fuat Avni, dün gece hesabından yine bomba açıklamalar yaptı. Cumhuriyet'in haberine göre,"Seçim sonucunu AKP'nin oyu %55 diye açıklayacaklar. Sandık müşahitleri ve muhalefet temsilcilerinin sandıkları terk etmesi hedefleniyor." diye tweet atan Fuat Avni, "Gül'e yakın olan isimler tek tek fişlendi. Pasifize edildi. Davutoğlu ekibinin de hükmü kalmadı" şeklinde takipçilerine duyurdu.

"ARTIK SÖYLENENLERİ YAPMAYACAĞIZ DİYORLAR"

Fuat Avni,  bürokrat , yargı ve emniyetteki bazı grupların emre itaatsizlik edeceklerini bu sözlerle bildirdi: "Efkan, Sinirlioğlu, Fidan ve Kasırga'ya bağlı bürokrat, yargı ve emniyet mensupları artık söylenenleri yapmayacağız diyorlar."

TOPLU TAŞIMA İDDİASI

Fuat Avni'nin bir diğer iddiası ise, 'toplu taşıma araçları'yla ilgili. Mustafa Varank'a bağlı isimlerin, otobüslerde AKP propagandasına başlayacağını iddia eden Fuat Avni, "Varank'ın trolleri teşkilata yardım etmek için toplu taşıma araçlarında gün boyu AKP propagandası yapacaklar" diye yazdı.

İŞTE FUAT AVNİ'NİN BOMBA PAYLAŞIMLARI

01-009.jpg02-006.jpg03-003.jpg04-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı