FUAT AVNİ'NİN PKK İLE İLGİLİ İDDİALARI TWİTTER'I SALLADI

FUAT AVNİ'NİN PKK İLE İLGİLİ İDDİALARI TWİTTER'I SALLADI

Gözler IŞİD'e çevrilmişken....

Twitter fenomeni Fuat Avni tüm ilginin IŞİD'e yöneldiği sırada PKK'nın faaliyetleri ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

"MİT'ten gelen son rapora göre PKK-KCK Asayiş yarın Hakkari-Van yolunda Güzeldere ve Karasu mevkiinde uzun süreli yol kesmeyi planlıyor. ol kesilecek, kimlik kontrolü yapılacak, propaganda eylemleri yapılacak, asker, polis, güvenlik güçleri, kim denk gelirse kaçırılacak." diyen Fuat Avni, KCK'nın bu faaliyetlerle bölgenin tek hakimi PKK'dır algısı oluşturmayı amaçlıadığını söyledi. Sınırın ve giriş çıkışlarının kontrol altına alındığını ifade eden Avni, "PKK Cilo-Sat dağları mevkiinde Hakkari-Yeniköprü-Yüksekova üçgeninde kalan bölgede 200-300 kişilik terörist yığınakları yapıyor. Yığınaklara uçaksavar ve ağır silahlar konuşlandırılıyor. Halk ayaklanması başlayınca Hakkari ve Yüksekova'ya hemen ulaşmayı planlıyorlar. Elde ettikleri mühimmatlarla helikopterlerin geçiş güzergahını tehlikeye sokma planı yapıyorlar. Sonraki safha helikopter saldırısı." iddiasında bulundu.

Fuat Avni son olarak "PKK, KCK raporlarının bugün başbakanlığa ve ilgili kurumlara gelmesine rağmen BB, Atalaygiller'le toplanıp müdahale etmeme kararı aldı." dedi. Fuat Avnin mesajları dakikalar içerisinde yüzlerce twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

İşte Fuan Avni'nin paylaştığı o tweetler;

fa2-001.pngfa1-001.png

Kaynak:Haber Kaynağı