FUAT AVNİ'NİN O İDDİASI YİNE GERÇEK OLDU!

FUAT AVNİ'NİN O İDDİASI YİNE GERÇEK OLDU!

Yerel seçimlerde Başbakan Erdoğan'ın mitinginde yaşanan bir olay, sosyal medyada attığı tweetlerle çok konuşulan 'Fuat Avni' tarafından önceden bilinmişti.

Yerel seçimler öncesinde Başbakan Erdoğan'ın Tekirdağ'da yaptığı mitingde yaşanan bir olay sosyal medyanın diline düşmüştü.

Miting sırasında ön sıralarda Erdoğan'ı izleyen bir kadın, bir ara fenalaşarak yere yığıldı.

Kalabalığın dikkatinin belli bir noktada toplanması üzerine konuşmasını yarıda kesen Başbakan Erdoğan, önce "Ne oldu?" diye sordu. Partililerin "Bayıldı" cevabı üzerine Erdoğan, birkaç kez "Doktor... Doktor.." ve "112.. 112 nerdesin?" diye anons yaparak sağlık ekiplerini çağırdı.

Bu esnada baygınlık geçiren kadına "Kızım ne oldu? Bayılmadın. Gösterin bana kızımı" deyince, fenalaşan kadın Erdoğan'a el salladı. Genç kadının iyi olduğunu gören Erdoğan, konuşmasını sürdürdü. Yaşanan olaylar sonrasında bazı trol oldukları söylenen AKP'liler sosyal medyada Erdoğan için 'keramet sahibi' söylentileri yayarken yapılan bu haberlere çok tepki gelmişti.

AYNISI İSTANBUL'DA YAŞANDI

Erdoğan'ın Maltepe'deki mitinginde bayıldığı iddia edilen kadın sedye ile Erdoğan'ın konuştuğu yere getirildi.

Kadın, Erdoğan'ı görünce birden ayıldı ardından Erdoğan'ın elini sıktı.

Ayılan kadın' kürsünün önünden götürülürken Erdoğan 'ben hapis yattım' diyerek konuşmasına devam etti.

Bayılan kadının ambulans yerine Erdoğan'ın yanına getirilmesi sosyal medyada 'tiyatro' olarak değerlendirildi.

FUAT AVNİ YAZMIŞTI

Erdoğan'ın mitinglerinde bir kadının bayılacağını daha önce attığı tweetlerle gündeme gelen 'Fuat Avni' isimli hesap yazmıştı. Bu olay Cumhurbaşkanılığı seçimlerinde yeniden gerçekleşti.

Kaynak:Haber Kaynağı