FUAT AVNİ'DEN TÜRKEŞ, MESUT YILMAZ, PERİNÇEK BOMBALARI

FUAT AVNİ'DEN TÜRKEŞ, MESUT YILMAZ, PERİNÇEK BOMBALARI

Twitter fenemoni Fuat Avni sarayda gerçekleştiğini iddia ettiği yine innaılmaz iddialar ileri sürdü. İddialar içerisinde yine Doğan Gurubuna ilişkin operasyon iddiaları bulunuyor

 

Fuat Avni'nin bundan önce doğru çıkan çok sayıda iddiasının üzerine Twitter hesabından ortaya attığı yeni iddiların içerisinde, Gazeteciler Online sitesine göre en vahimi, Hakan Fidan ile görüştüğü, 1 Kasım Seçimleri kampanyası sırasında terör olaylarının azacağı iddia edildi. Aynı sitede yer alan haber şöyle devam ediyor.

BİZANS SARAYINA BENZETTİ

Erdoğan’ın Kara Saray’nın, entrikaları ve ayak oyunlarıyla tarihe geçen Bizans Sarayı’nı da geçtiğini gündeme getirilen iddialarda da bulunuldu. Erdoğan’ın AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’yu ispiyoncu olarak, AKP’de paralel yapılanmaya gittiği, Bekir Bozdağ’ı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kontrol etmek için kullandığı, seçimlerde 300-305 milletvekili çıkartabilmek için eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz’la da görüştüğü, CHP terörü destekliyormuş gibi gösterileceği, gerekirse iç savaş çıkartılacağı ileri sürüldü.

Çapıcı iddialar, yine Twitter’daki “Fuat Avni” (@fuatavni_f) hesabı tarafından gündeme getirildi. Hesapta paylaşılan iletilerde, 2007’den beri ülkeyi baskı ve korku imparatorluğu ile yöneten Erdoğan’ın Kaçak Saray’ında nasıl bir düzenin oluştuğuna ilişkin çarpıcı iddialarda da bulunuldu.

ATTIĞI MESAJLAR ŞÖYLE

“1. İsrafsaray'da tamamen diktatörlük kurulu. Y.... hiç kimseye güvenmediğinden, avaneler sadece onun istediğini yapmakla yetiniyor.

“MÜCAHİT ASLAN ERDOĞAN’IN KASASI, SIR KÜPÜ

2. Y.... avanelere, avaneler birbirlerine güvenmiyor. Koltuğunu koruma derdine düşenler birbirlerinin kuyusunu kazıyor.

3. İsrafsaray'daki kutuplaşma Türkiye'deki kutuplaşmadan daha büyük. Herkes kendince bir ekip oluşturmuş.

4. Mücahit Aslan, Y....'in kasası ve sır küpü olduğu iddiasıyla kendini en güçlülerden sayıyor. O da etrafına adamlar toplamış durumda.

5. Genel sekreter ve uzantıları, Perinçek'in adamları dahil vesayetin birçok karanlık şahsıyla ilişkili. Karanlık bir ekip oluşturmuş.

“VARANK TEK BAŞINA KALDI”

6. Genel sekreter yardımcısı Nadir Alpaslan ve uzantıları da hiçbir gruba güvenmiyorlar. Kendi ekiplerini kurmuşlar.

7. İbrahim Kalın kendini çok akıllı gördüğünden ayrı bir ekip kurmuş ve kendini aileden biri olarak görüyor.

8. Bir zamanlar bütün kontrolü kendinde zanneden Varank tek başına kaldı. Kimse ona güvenmiyor. Y.... dahil herkesi dinletip kayda aldırmış.

AKP’DE PARALEL OLUŞUMA GİDİLDİ

9. Birbirlerinden aldıkları bilgileri birbirleri aleyhinde zan oluşturmakta kullanıyorlar. Her grup Fuat Avni'yi diğer grubun içinde arıyor.

10. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Kimse kimseye güvenmiyor, her fırsatta arkadan iş çeviriyorlar, tek dertleri Y....'e yaranmak.

11. Y.... tam anlamıyla paranoyak. Herkesten şüphelendiği, korktuğu ve kimseden emin olmadığı için kimseye güvenmiyor.

12. Davutoğlu ve ekibine güvenmediği için parti içinde paralel bir oluşuma gitti. Sadece onlarla ve bizzat çalışıyor.

“ERDOĞAN PARALEL DÜNYADA YAŞIYOR”

13. Y....'in hangi konuda ne tepki vereceğini kestiremiyoruz. Kimseden kendisiyle ilgili olumsuz bir tek ima dahi istemiyor.

14. Y.... ne derse desin herkes kafa sallıyor. Bazen 'Bu kadar da aptallık olamaz' diye içten içe gülüyorum.

15. Y....'e iletilecek bilgi gelince, hoşuna gitmeyecek bir şeyse herkes birbirine topu atıyor. Bilgi onun istediği şekle sokulup sunuluyor.

16. Y...., paralel bir dünyada yaşıyor. Avaneler sürekli ona olan hayranlıklarını ifade ediyorlar. Kendi gruplarındaysa küfür bile serbest.

“ZULÜMLERİNİ BAŞKALARINA YIKMA MANTIĞI”

17. Konuşmaları bir şablona oturtuldu. Y....'in kafasına göre şekillendiriliyor ve bunları Hamdi Kılıç yazıyor.

18. Konuşma metinleri Y....'in yaptığı zulümleri başkalarına yıkma mantığıyla kurgulanıyor.

19. Y...., sadece AKP'ye oy veren %45-50’ye göre hareket ediyor. Onların gönlünü hoş tutacak şekilde konuşuyor.

“300 MİLLETVEKİLİ İÇİN HER YOLA BAŞVURUYORLAR”

20. Ana tema olarak 'terör'ü seçtiler. Konuşmalar ve faaliyetler bu alanda ağırlık kazanıyor. Yalanlar ve iftiralar metinlere konuluyor.

21. Bir şekilde 300-305 milletvekili kazanmak için her yol deneniyor. Sürekli toplantı ve değerlendirme yapılıyor.

22. Y...., bu sayıyı yakalamak için Mesut ve Berna Yılmaz ile görüştü. Cemil Çiçek, MKYK’ya eski isimlerle irtibat kursun diye konuldu.

MEHMET ALİ ŞAHİN GELİP BİAT YENİLEDİ

23. Kimse Süleyman Soylu’yu sevmediği halde o da yakın olarak toplantılara katılıyor. Y.... onu ispiyoncu olarak kullanıyor. Karakteri dipte.

24. Davutoğlu, Mehmet Ali Şahin'i istemiyordu. Şahin, İsrafsaray'a gelip Y....'le görüştü ve biat yeniledi böylece devre dışı kalmadı.

25. Bozdağ, Davutoğlu’nu yakın takip için görevlendirildi. Binali, pusuda bekliyor. Atalay, artık Davutoğlu'nu istemeyenlerin safında.

“KAOSU DERİNLEŞTİRME PEŞİNDELER”

26. Y...., salı günü Fidan'la görüştü. Terör olayları azdırılacak. Mitinglerin arefesinde şiddeti ve çatışmayı arttırmayı planlıyorlar.

27. Mitinglere yeterince adam toplamak ve milleti sokağa dökmek için kaosu derinleştirme peşindeler. Çalışmalar sürüyor.

28. Y...., Tuğrul Türkeş ile de bizzat ilgileniyor. Onunla MHP’den oy çalacağını düşünüyor. Listeye de bizzat aldırdı.

29. 'CHP HDP ile birlikte hareket ediyor ve CHP teröre destek veriyor' kampanyası başlatacaklar. Amaç ikisini birbirine düşürmek.

30. HDP’yi baraj altında tutmak için gerekirse iç savaş çıkarmayı bile göze aldılar. Her toplantıda bunu konuşuyorlar.

“DOĞAN’I BİTİRİN EMRİNİ VERDİ”

31. Muhalifleri susturmak için bir yandan 'paralel' bir yandan da 'teröre destek veriyor' diyerek operasyonlara zemin hazırlanıyor.

32. Doğan grubunu seçim öncesi susturmak icin Varank ve Berat özel olarak çalışıyor. Y.... ‘Ne olursa olsun, bitirin’ talimatı verdi.

33. Tek başına iktidar olmazsa her şeyin biteceğini çok iyi bilen Y...., her türlü kirli kumpası kursa da kaybetmeye mahkum. Az kaldı.”

Kaynak:Haber Kaynağı