FUAT AVNİ'DEN ŞOK EDEN MERCEDES KAÇAKÇILIĞI İDDİASI

FUAT AVNİ'DEN ŞOK EDEN MERCEDES KAÇAKÇILIĞI İDDİASI

Fuat Avni'nin iddiaları twitterı salladı.

Hükümete yönelik iddialarıyla twitter fenomeni haline gelen ve kimliği merak konusu olan Fuat Avni paylaştığı mesajlarla twitterı salladı.

Fuat Avni bu kez AKP'nin de içinde yer aldığı bir kaçakçılık şebekesi bulunduğunu iddia etti. İşte o iddialar;

"AKP'liler kirli işlerde sınıf ve sınır tanımıyor. Ahmet İyimaya'nın  işin merkezinde olduğu Mercedes kaçakçılığı da bunlardan biri. Kaçak Mercedes işinde Danıştay üyesi Levent Artuk olmak üzere yirmi kadar hakim ve savcı var. Son zamanlarda Levent Artuk çok tedirgin. A.İyimaya'nın başını çektiği 'Kaçak Mercedes Dosyası' Ankara Başsavcı Vekili Harun Kodalak'ın önünde duruyor. Dosya kapatılmak isteniyor. İyimaya ve Danıştay Üyesi L.Artuk, F.Kasırga ve K.İpek'ten yardım istedi. Dosya bir kaç takla attırılarak Kodalak'a teslim edildi. Harun Kodalak'ın Bozdağ ve Ala'yla arası iyidir ve Kozmik Çalışma Grubu'nun beyin takımındandır. Kendisine önemli makamlar vaad edildi. Kozmik Çalışma Grubu (Özel Yapılandırma Ekibi) paralel mücadelesi veriyoruz diye seçilse de asıl amaç AKP'nin kirli işlerini temizlemek."

Avni son mesajında "KÇG içinde kim varsa tek tek kayıt altına alınıyor. Keyiflerini hiç bozmasınlar (!) Siyaset bugün var yarın yok ama hukuk her zaman var." dedi.

İşte Fuat Avni'nin yazdığı ve kısa sürede yüzlerce kullanıcının paylaştığı o tweetler;

f2-009.pngf1-010.png

Kaynak:Haber Kaynağı