FUAT AVNİ'DEN SKANDAL İDDİALAR

FUAT AVNİ'DEN SKANDAL İDDİALAR

Fuat Avni twitterı salladı.

Twitter fenomeni Fuat Avni, Mit Müsteşarı Hakan Fidan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala ile ilgili çarpıcı idialarda bulundu. 

Fuat Avni'nin iddiaları şöyle;

"İran DMO sorumlularından olup Türkiye'deki İran ajanlarını yöneten iki önemli isimden biri Seyid Ali Mirvekili diğeri Naser Ghafari'dir.

Mirvekili'nin yönettiği hücrede en etkili isim Hakan Fidan'dır. 1990'ların başında planlandığı şekilde hücresel yapıya dahil edilmiştir.

Naser Ghafari'nin Türkiye'deki en önemli bağlantısı Burhan Kavuncu'dur. Efkan Ala yıllardır Burhan Kavuncu'nun bir dediğini iki etmez.

Biri MİT Müsteşarı öteki İçişleri Bakanı olan Fidan ve Ala hücresel yapı içerisinde çalışan İran Ajanları'nın en güvendiği isimlerdir.

Ala, İran ziyaretinde Hamaney'den mühür taşını alıp öperek başına koyduğunda duygusal anlar yaşanmış, Sümeyye de çok etkilenip ağlamıştı.

Ala ve Fidan'ı bugünkü konuma getiren ve devletin kılcallarına yerleştiren Atalay'dır. Atalay'ın ailesi Şii Bab-ı Ali Derneği'nde aktiftir.

Atalay 'Humeyni'yle Paris'te tanıştığını, devrim sonrası kutlamalara katılmak üzere her yıl İran'a gittiğini' bize övünerek anlatırdı.

Atalay'ın İran'la ilişkisi 1983 yılında Erzurum'da gözaltına alındığında ortaya çıkmış ve bu ilişki devlet arşivlerine kaydedilmiştir.

BB, siyasi bazı kararları Danışmanlarla görüşsede operasyonel kararlar aldığı özel toplantıları sadece Atalay, Ala ve Fidan'la yapıyor.

Arınç'ın renkli bir hayal dünyası var. 'Gül, başbakan olmazsa ben olacağım' diyor. Biraz daha 'dengeler' derse partiden kovulması yakındır."

İşte o tweetler;

f3-014.pngf2-019.pngf1-020.png

Kaynak:Haber Kaynağı