FUAT AVNİ'DEN KPSS BOMBASI

FUAT AVNİ'DEN KPSS BOMBASI

Bir milyona yakın takipçi sayısı ile Twitter'de fenomen olmaya devam eden @fuatavni hesabından dün gece yarısı yine bomba iddialarda bulundu

 

Twitter fenomeni Fuat Avni yarın yapılacak KPSS operasyonu ile ilgili önemli bilgiler aktardı hatta gözaltı sayısı verdi.Cumhuriyet'te yer alan haberde KPSS ile ilgili operasyon yapılacağına ilşkin @fuatavni'nin attığı mesajlar yer alıyor. 

CEMAAT OKULLARI 1 5 MAYISA KADAR KAPILACAK

Fuat Avni bu mesajlardan önce Milli Eğitim Bakanlığı ilgili genel Müdürlük tarafından "Öğretmen Evinde" yapılan bir toplantıya dayandırarak Fethullah Gülen'e yakın cemaate ait olan okulların kapatılacağınıda ileri sürüyor. Fuat Avni'ye göre Cemaat okulları bir bahanesi bulunup seçimlerden önce kapatılacak. Bu tarihi ise 15 Mayıs olarak tespit edildiği iddialar arasında.

BİR AYRINTI

Fuat Avni'nin ileri sürdüğü iddialar arasında AKP'de seçim sonuçlarından büyük bir endişe duyulduğu konusuda var. Bu nedenle bir çok operasyonu seçimlerden önce yapmak istediklerini ileri süren Fuat Avni, "Seçimden sonra ne olacağı belli değil" telaşı yaşanıyor iddiasında bulundu.

İŞTE FUAT AVNİ'NİN KPSS OPERASYONU İDDİLARINA İLİŞKİN İDDİALARI

1-122.jpg

 

2-108.jpg

 

3-081.jpg

 

5-030.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı