FUAT AVNİ'DEN İNANILMAZ DAĞLICA İDDİALARI

FUAT AVNİ'DEN İNANILMAZ DAĞLICA İDDİALARI

Yezid, '400 vekil verilseydi böyle olmazdı' deyince avanelerin yüzleri sapsarı kesildi. 'Bu çok kötü oldu' dediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP ile ilgili yazdıklarının her seferinde doğru çıkmasıyla Twitter'da fenomen haline gelen Fuat Avni,Cumhuriyet sitesinde yer alan habere göre, Y...., '400 vekil verilseydi böyle olmazdı' deyince avanelerin yüzleri sapsarı kesildi' dedi.

İNANILMAZ İDDİALAR

Twitter'da yazdıklarıyla çok konuşulan Fuat Avni'den bugün yine gündeme oturacak açıklamalar geldi. İşte Avni'nin paylaştığı o iddialar...

HÜRRİYET'İN 400 VEKİL TWEETİNİ GÖRÜNCE

"Dağlıca felaketi İsrafsaray'a kabus gibi çöktü. Seçim sonrası yaptıkları kaos planı kontrolden çıktı, ayaklarına dolandı. Dağlıca'dan gelen haberin ardından kontrolü kaybettiğini anlayan Yezid'in korkudan sesi titriyordu. Yezid, '400 vekil verilseydi böyle olmazdı' deyince avanelerin yüzleri sapsarı kesildi. 'Bu çok kötü oldu' dediler. Hürriyet'in '400 vekil' tweetini görünce deliye döndüler.

ALGIYI NASIL YÖNETECEKLERİNİ KONUŞTULAR

Varank, telegram programı üzerinden Abdurrahim'i aradı. 'Hemen adamlarını alıp Hürriyet binasının önüne git, gözlerini iyice korkut, efendi olsunlar' diye bağırıp durdu. TV yayını biter bitmez Yezid ve avaneleri Dağlıca felaketini ve algıyı nasıl yöneteceklerini konuştular."

İMAMLARA CENAZE ADABI TALİMATLARI GÖNDERİLECEK

"Dağlıca'da devletin düştüğü durum, şehit sayısı ve 400 konusunun büyük infiallere yol açabileceği dillendirildi. 'Artık bizim için cenazelere katılmak çok tehlikeli' denilince buna karşı şu önlemler konuşuldu: Medyayı cenazelere almama ve teşkilatların yönlendireceği kalabalıkla alanı doldurup olası tepkilerin önüne geçme kararı alındı. İmamlara, cenaze adabı, şehide saygı gibi dini söylemler geliştirmeleri ve ses sistemini etkin kullanmaları talimatı verilecek."

SORUMLU GENELKURMAYDIR

"'Dağlıca'nın sorumlusu Genelkurmay'dır, her türlü yetki ve imkanı sağladık, daha ne yapalım' tezi işlenecek. Tepkiler TSK'ya yönelsin diye şehit sayısını dillendirmeme ve sayıyı TSK'ya açıklatma kararı almışlardı, öyle de yaptılar. Annelerin çığlıkları ve masumların ahında boğulacaksın. Yaptığın hiçbir plan çöküşünü engelleyemeyecek. Korkma, titre."

İşte Fuat Avni'nin tweet'leri:

01-008.jpg02-005.jpg03-002.jpg04-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı