FUAT AVNİ'DEN HSYK'YA YÖNELİK ŞOK İDDİALAR

FUAT AVNİ'DEN HSYK'YA YÖNELİK ŞOK İDDİALAR

Fuat Avni Ankara Cumhuriyet Başsavcısı'na seslendi.

Hükümete yönelik iddialarıyla twitter fenomeni haline gelen Fuat Avni, twitter hesabından yine çok tartışılacak iddialarda bulundu.

"E.Ala Tübitak'taki hayvanat bahçesi eski müdürüne özel ilgi gösteriyor." diyen Fuat Avni, Ala'nın "Havuz Medyası'na 'Arkadaşı ön plana çıkaracak haberler yapın' dediğini ileri sürdü.

Fuat Avni'nin "BB ve Ala'nın Genelkurmay'a ve Valilere 'Ne olursa olsun PKK-KCK'ya karşılık verilmeyecek' yazılı talimatları ortaya çıkınca ne diyecekler?" iddiası bayrak indirme olayında da gündeme gelmişti.

Avni ayrıca HSYK ile ilgili de "Bayrak indirme ve konsolosluk baskını gündemlerinin yoğunluğu varken HSYK Anayasa'ya aykırı şekilde budandı. Hukuk partizanlaştırıldı. Kasırga, İpek ve Bozdağ'ın MİT destekli yoğun fişleme çalışması HSYK atamalarında tek ölçü kabul edildi. Hukuk liyakatsizleştirildi. Günler önce HSYK atamaları için CHP, MHP, Alevi AKP'li olmayan kim varsa 'Paralelci' diye atama torbasına kondu diye yazmıştım. Öyle de oldu." mesajlarını paylaştı. 

Fuat Avni, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı'na da seslenerek "Sn. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı attığım twitten dolayı Laçiner ve Akyol'u teknik ve fiziki takibe alma! Fuat Avni'yle münasebetleri yoktur." dedi.

İşte o tweetler;

fa3-001.pngfa2-002.pngfa1-002.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı