FUAT AVNİ'DEN HSYK'YA YÖNELİK ÇARPICI İDDİALAR

FUAT AVNİ'DEN HSYK'YA YÖNELİK ÇARPICI İDDİALAR

"Her an gelip beni alabilirler"

17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonları sonrasında twitter fenomeni haline gelen Fuat Avni hükümete ve HSYK'ya yönelik çarpıcı iddialarda bulundu.

"Herkes BB'nin köşk seçimlerine hazırlandığını zannediyor. Fakat BB'nin kafasında tek şey var o da Ekim'de yapılacak HSYK seçimleri." diyen Fuat Avni iddialarını şöyle sürdürdü;

"Dar Oligarklarla yapılan toplantıda BB'nin korkusunu hepimiz gördük. 'Benim için HSYK daha önemli her an gelip beni alabilirler' dedi. Kozmik Çalışma Grubu'na, 'Yargıda Birlik Platformu' kurdurarak seçimlere hazırlanıyor. Varlığı sır gibi saklanıyordu ama deşifre oldular. Kozmik toplantıda alınan önemli kararlardan biri, listeye göstermelik Ülkücü, Alevi vs alarak dikkat çekmeden istediklerini elde etmek. Kozmik Çalışma Grubu'na özel olarak seçilmiş olan İstanbul C.Başsavcı vekillerinden biri boşboğazlık yapıp planı her yerde anlatıyor. Kandırılmış saf hakim, savcıları göstermelik olarak listeye alıp vaadlerde bulunsak da listeye son şeklini BB verecek. Durum bizi aşıyor. Toplantı üzerine toplantı yapıp kararları gizleseniz de hukuk dışı adımlarınız kayda alınıyor. "

Fuat Avni son olarak her zamanki gibi "Yargılanmaktan kurtulamayacaksınız" dedi.

İşte Fuat Avni'nin yazdığı ve kısa sürede yüzlerce twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan o tweetler;

f2-010.pngf1-011.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı