FUAT AVNİ'DEN GÜNDEM YARATACAK İDDİALAR!

FUAT AVNİ'DEN GÜNDEM YARATACAK İDDİALAR!

Fuat Avni yine iddialı...

Twitter fenomeni Fuat Avni, hükümete yönelik çarpıcı iddialarda bulundu. Fuat Avni'nin mesajları arasında MHP Mİlletvekili Özcan Yeniçeri'nin dinleme skandalına dair iddialarda bulunuyor.

Fuat Avni'nin iddiaları şöyle;

"Ala, bakan olduktan sonra BB kendisine cadı avı için sürekli baskı yapıyordu. Malzeme bulamayan Ala ve adamları delil üretmeye başladı.

Efgan'ın 'Kelle istiyorum' dediği mülkiye müfettişi Turgay Alpman ve polis müfettişi Selim Kutkan, İstanbul emniyetinde inceleme başlattı.

Alpman ve Kutkan'ın Ankara'da buluştuğu İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç, onlara kendi düzenlemiş oldukları bir dinleme listesi verdi.

Turgay Alpman ve Selim Kutkan istihbaratın Ankara'da ellerine tutuşturduğu listeyi İstanbul'daki incelemede elde etmiş gibi sundular.

Dinleme listesini ekleme, çıkarma yaparak çarpıtıp aslından uzaklaştırdılar. Liste Star'a sipariş edildi. Kamuoyunda algı oluşturdular.

Olay büyüyünce, Alpman ve Kutman yasal dinlemelerin başlarına patlayacağını anladı. Ala'nın baskısına rağmen nispeten geri adım attı.

Kumpas planları farklı mecraya kaydı. BB'nin yolsuzluğunun üzerine korkmadan giden MHP milletvekili Özcan Yeniçeri hedefe alındı.

Mart ayında Ankara Kavaklıdere Postanesi'nden tetikçi bir istihbaratçının eliyle Yeniçeri'ye tehdit mektubu gönderdiler.

haber-001.jpg

Mektubu gönderenler, dinleme yapanlarmış gibi gösterilmişti. Onca güvenlik sistemi ve kameraya rağmen kimin gönderdiği bulunamadı.

Kumpas savcısı Okan Özsoy, kameralar eşliğinde Yeniçeri'yi ifadeye çağırmış, Yeniçeri doğal olarak tehdit edildiğini söylemişti.

İnce bir planla Özcan Yeniçeri gibi zeki bir adam aldatılmış, Ala'nın kurduğu kumpasa acemice alet olmuştu.

Okan Özsoy, ortaya konan senaryoyu hakkıyla uygulama imkanı bulmuş kumpas dosyasına 'şantaj ve tehdit' yaptılar diye ekleme yapmıştı.

Ahmet Akgündüz'ün kuruma getirilip delil üretme konusunda fetva verdiğini yazmıştım. Böylece fetvanın gereği hakkınca yerine getirildi.

Öcalan ve Perinçek'le hareket eden BB, MHP'den oy devşirmek ve yolsuzluğunu MHP tabanına benimsetmek için her türlü rezalete başvuruyor."

İşte o tweetler;

fa3-005.pngfa2-006.pngfa1-006.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı