FUAT AVNİ'DEN ERKEN SEÇİM BOMBASI

FUAT AVNİ'DEN ERKEN SEÇİM BOMBASI

Twitter fenomeni Fuat Avni, son attığı tweetlerle gündeme ilişkin çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Sözcü'de yer alan habere göre: Fuat Avni, Hakan Fidan ve Feridun Sinirlioğlu’nun artık Başbakan Davutoğlu’nun tarafında olduğunu öne sürdü ve Erdoğan’ın bu durum karşısında son derece kızgın olduğunu iddia etti. Başkanlık sisteminin ana gündem maddesi olduğunu belirten Fuat Avni, 30 Haziran’da seçim startının verileceğini iddia etti.

Parti içi muhalefetin ve parti içinde herkesin birbirinin kuyusunu kazdığını iddia eden Fuat Avni, Erdoğan’ın artık güvendiği kimsesinin kalmadığını da öne sürdü. Fuat Avni ayrıca, bahar aylarının bir fırsat olduğunu, Erdoğan ve avanelerinin, PKK’nın iç savaş başlatması için her şeyi deneme kararı aldıklarını iddia etti.

İşte Fuat Avni’nin attığı o tweetler:

“HASTALIKLARINA ÇARE BULMAK İÇİN GEZMEDİĞİ ÜLKE KALMADI”

F…..’in hastalıkları had safhada. Kullandığı bitkisellerden ötürü yüzü simsiyah kesiliyor. Makyajsız olduğunda yakından görenler ürküyor. Hastalıklarına çare bulmak için gezmediği ülke kalmadı. Ama nafile. Ölümden çok korkuyor. Birçok gece uyuyamıyor. Duygularını kontrol etmekte zorlanan F…..’in nerede kızacağını, nerede üzüleceğini, nerede sinir krizi geçireceğini kestiremiyoruz. Hastalıklar, Davutoğlu’nun kontrolden çıkması, içerde ve dışarda durumların sarpa sarması karşısında hem çaresiz hem de öfkeli. F…..’i ayakta tutan şey hırsı. En büyük hırsı, herkesin kendisini sevmesini ve takdir etmesini beklemesi. Bunun için mutlak gücü istiyor. Etrafında fazla kimse yokken ölümden korktuğunu sayıklarken, milletin karşısında ölmeyecekmiş gibi davranıyor.