FUAT AVNİ'DEN ERDOĞAN'A BOMBA YANIT

FUAT AVNİ'DEN ERDOĞAN'A BOMBA YANIT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'da Fuat Avni ismiyle yazılar yazan hesaba çağrı yaparak, "Sende yürek varsa kod adıyla ortaya çıkma, açık net çık ortaya" dedi.

 

YİNE KEFEN DEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da yaptığı konuşmada, iktidarın yapacağı operasyonları önceden yazan Fuat Avni'ye seslendi. Erdoğan, "Kefenimizi giyerek biz bu yola çıktık, sende yürek varsa kod adıyla ortaya çıkma, açık net çık ortaya" şeklinde konuştu.

FUAT AVNİ GECİKMEDİ

Fuat Avni, kendisine "Yürek varsa ortaya çık" diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anında yanıt verdi. Fuat Avni, Erdoğan'a yanıt olarak , "Delikanlı adam kızının arkasına saklanmaya tenezzül etmez. Delikanlıysan, kızının arkasından çık (!)" diye yazdı.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASI

Erdoğan, Malatya'da yaptığı konuşmada Gülen cemaatine değinerek, "Yardım diye topladıkları paralarla ticari işler yapıyorlar. Kurdukları bankayla kendi şirketlerine usulsüz şekilde kaynaklar aktarıyorlar. Türkiye'yi dünyaya şikayet etmek için kullanıyorlar. Para yedirerek ve Türkiye'yi onlara şikayet ediyorlar. İnanın böyle bir tavrın içinde PKK bile olmadı. Bu denli bir tavrın içinde olmadı. Onlar bu işleri silahlı yaptılar. Zaman zaman benzer şeyleri onlar da yaptılar ama bu denli bu işi başaramadılar. Böyle bir şey olabilir mi? İşte yolsuzluk budur, işte hırsızlık budur, en büyük ahlaksızlık budur. Bu yapı maalesef ülkemizde sivil toplum kuruluşlarına, gönüllü teşekküllere, cemaatlere çok büyük zarar verdi" dedi.


SÜMEYYE ERDOĞAN'A SUİKAST İDDİASI

Erdoğan, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, havuz medyasının manşetlerine taşıdığı "Sümeyye Erdoğan'a suikast" iddiası ile ilgili "Sonuna kadar takipçisi olacağım" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı