FUAT AVNİ'DEN BOMBA IŞİD İDDİASI

FUAT AVNİ'DEN BOMBA IŞİD İDDİASI

Erdoğan’a karşı Çakma suikast olmazsa IŞİD içindeki bize çalışan Acemler üzerinden Türkiye en ağır şekilde tehdit edilecek, sınırda eylemler olabilir.

En son CHP Genel Başkan’ı Sayın Kemal Kılçdaroğlu

Suriye sınırın’da kışkırtma olabileceğini. Erdoğan Hükümeti’nin seçimler öncesi yeni bir maceraya atılarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Suriye’ye sokmak isteyeceğini söylemiş, Genel Kurmay Başkan’ı Necdet Özel’i bu konuda dikkatli davranmaya davet etmişti.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun O Açıklamaları.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samanyolu Haber TV'de yayınlanan 'Seçim Gündem' programına konuk oldu ve Samanyolu Haber Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularına cevap verdi. Yerel seçimler öncesi çok dikkat çekici bir açıklamada bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan orduyu Suriye'ye sokmak isteyebilir. Herkesin çok dikkatli olması lazım." deyip Genelkurmay Başkanlığı'nı uyardı.. Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Şimdi bakın seçimlere giriyoruz. Bizim gazetelerde küçük küçük haberler yer alıyor. Süleyman Şah Türbesi'ne saldırılar olacak v.s. diye.. Suriye tarafında, bizim sınırımızdan 30 kilometre içeride. Seçimlerden önce orduyu Suriye'ye sokmak isteyebilir (Başbakan Erdoğan'ı kastediyor). Buradan Genelkurmay Başkanı'na seslenmek isterim. Türkiye'yi maceraya sokmayın. Hele hele bu ülkenin Genelkurmay Başkanı'nı içeriye terörist olarak atmış birisi varken. Oraya herhangi bir saldırı yok. Ama bir provokasyon olabilir. Erdoğan orduyu oraya sokmak isteyebilir. Herkesin çok dikkatli olması lazım. Türkiye'nin maceraya ihtiyacı yoktur. Ortadoğu bataklığına Türkiye'nin girmeye hakkı da, yetkisi de yoktur. Bu konuyla ilgili bazı duyumlar var."


Son zamanların fenomeni @fuatavni kullanıcı adıyla Twitter üzerinden paylaşımlar da bulunan Twitter hesabı,22 Mart’ta yapmış olduğu paylaşımlar da bu konuya değinmiş.

Erdoğan’a karşı Çakma suikast olmazsa IŞİD içindeki bize çalışan Acemler üzerinden Türkiye en ağır şekilde tehdit edilecek, sınırda eylemler olacağını.
Savaş tamtamları arasında yolsuzluğun unutulması bir yana güçlü bir lidere ihtiyaç var denilerek Erdoğan’a destek kampanyası başlayacağını.
‘Seçimden sonra sınırı harekete geçirecek kara propagandacıları şimdiden uyaralım boşuna uğraşmayın ağababalarınızla beraber yıkılacaksınız ’diyor

17 Aralık sonrası,soruşturmalara müdahaleye şahit olduk.Görevli polis ve savcılar'ın görevlerinden alındıklarına şahit olduk.

Mahkeme kararı olmaksızın sosyal medya platformlarının kapatıldığını gördük.

Fuat Avni'nin iddialarından yola çıkacak olursak ;@fuatavni'nin de bahsettiği gibi Seçim öncesi hem ğündemi değiştirmek hemde açılım sürecin de MHP'ye kaptırdığı Milliyetçi oyları almak için ; Erdoğan İstihbaratçılar aracılığı ile  IŞİD ile anlaşmış, IŞİD üyelerinin sınırlarımız dışında ki tek Türk toprağı olan,Suriye Sınırları içerisin de bulunan Süleyman Şah Türbesi'ne çakma bir saldırı yapmaları istenmiş olabilirmi. 

İŞTE O PAYLAŞIMLAR 

FUAT AVNİ TÜRKİYE'DE YAŞANANLARI BÖYLE İFADE ETTİ

Kaynak:Haber Kaynağı