FUAT AVNİ'DEN BOMBA DOLAR İDDİASI

FUAT AVNİ'DEN BOMBA DOLAR İDDİASI

Ünlü Twitter fenomeni Fuat Avni bu gece hesabından uzun bir açıklama yaparak son zamanlarda meydana gelen ekonomik değişiklikler konusunda iddialarda bulundu.

 

Yaptığı bir çok açıklaması ile çeşitli konularda olacakları önceden tahmin eden ünlü Twitter Fenomeni Fuat Avni'den yine bomba iddialar geldi.

BU DEFA EKONOMİK ANALİZLER YAPIYOR

Son bir kaç haftadır yükselişi bir türlü önlenemeyen Amerikan Dolarına ilişkin bu gece Twitter hesabından yaptığı açıklamalar ile Fuat Avni gündeme yine bomba gibi düşecek. Fuat Avni bu defa ekonomiye ilişkin meydan gelen olaylarda, kendi bakış açısından yine inanılmaz iddialara yer verdi. Doların artışından, borsanın değer kaybetmesine, bazı şirketlerin değerlerinin düşmesine kadar çok geniş bir iddialarda bulundu.

İSTEYEN TAMAMINI GALERİDEN TAKİP EDEBİLİR

Fuat Avni'nin uzun olan ekran görünütlerini bu sayfadan yayınlayamayacağımız için tamamını foto galeriye ekledik. Dileyen okurlar, Fuat Avni'nin son idialarına ilişkin twitter hesabından yaptığı açıklamanın ekran görüntüleri için, aşağıdaki fotoğraflardan her hangi birine tıklamaları ile ulaşabileceklerdir.

FUAT AVNİ İDDİALARININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

1-110.jpg

2-099.jpg

3-073.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı