FUAT AVNİ'DEN ADLİYE BOMBASI

FUAT AVNİ'DEN ADLİYE BOMBASI

Fuat Avni yine yazdı.

Twitter fenomeni Fuat Avni 22 Temmuz operasyonu ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. "Çağlayan Adliyesi'nde olmasam da onlarla birlikteyim. Şehir ve mekanların farklı olması gönüllerin birlikteliğine engel değil." sözleriyle gözaltındakilere ve ailelerine destek veren Fuat Avni adliyeye müdahale edileceğini iddia etti.

Fuat Avni'nin paylaştığı tweetler şöyle;

"BB, toplanan kalabalıktan çok rahatsız. Oluşturmaya çalıştığı algı ters tepti. Kalabalığın dağıtılması yönünde talimat verdi.

Eşine, çocuğuna, babasına destek olanların sessizce Kur'an, Cevşen okuyarak dua etmelerine nasıl müdahale edileceğine karar verilemiyor.

Müdahaleye zemin hazırlamak için MİT'in provakator kadroları Çağlayan Adliyesi'ne yönlendiriliyor. Aileler tahrik edilmeye çalışılacak.

Ala ve Selami'nin devreye girmesiyle Çevik Kuvvet, Çağlayan Adliyesi'ne adeta polis yığıyor ve büyük bir müdahaleye hazırlanıyor.

BB, Sahur Baskını'ndan bu yana giderek kontrolünü kaybediyor. Çılgına dönmüş durumda. Yılardır kullandığı mağdur edebiyatı da sarsıldı.

Mağdur ve dindar olarak sürekli oy devşiren BB, mağdur ettiği ailelerin Kur'an, Cevşen okumalarına mazlum ve masum hallerine dayanamıyor.

BB, baskın öncesi 'Çil yavrusu gibi dağılacaklar' diyordu. Korkutarak insanları kaçıracağını düşünürken dik duruş karşısında şok oldu.

Gözaltına alınma safhasından şu ana kadar tetikçi yargı ve emniyet mensuplarının iş bilmezliği de BB'yi seçim öncesi zora sokmuş oldu.

Anaların samimi feryadı, eşlerin içten gözyaşları, masum çocukların dimdik durup babamızın arkasındayız çığlıkları BB'yi delirtmeye yetti.

İçi yanan ailelere sesleniyorum. Vakur hallerini devam ettirip MİT'in provakatörlerine aldanmasın, gözü dönmüş BB'ye fırsat vermesinler."

İşte o tweetler;

f3-011.pngf2-015.pngf1-016.png

Kaynak:Haber Kaynağı