FUAT AVNİ YİNE GÜNDEMİ SARSACAK

FUAT AVNİ YİNE GÜNDEMİ SARSACAK

Fuat Avni'nin, sedat Peker ve AKP ilşkileri iddiası ülkücü kesimlerde anında tepki buldu.

Kimliği çok merak edilen ama yazdıkları ile uzun süredir sosyal medyada büyük ilgi gören 500 binin üzerinde takipçisi bulunan Twitter fenemonei Fuat Avni dün gece yine bomba iddialar ortaya adı. Bu kez konusunun, yakın zamana kadar ceza evinde yatan adı mafya ilşkilerine karışan eski ülkücü Sedat Peker olduğu ülküce medya tarafından iddia edildi. Fuat Avni'nin, sedat Peker ve AKP ilşkileri iddiası ülkücü kesimlerde anında tepki buldu. 

ÜLKÜCÜ MEDYA'NIN TEPKİSİ

“MHP’nin ve BBP’nin tabanını ve üst yapısını karıştırmak için mafyavari bir strateji takip ediliyor. Mafya babaları piyasaya sürüldü.” diyen @fuatavnifuat, ekledi: “Gerginlikten nemalanan AKP, halkı sokağa dökmeye ve partileri Mafya-MİT maharatiyle dizayn etmeye çalışırken ateşle oynuyor.” Bu satırlar  ulkucumedya.com sitesinde yer aldı. Sitenin iddiaları şöyle devam ediyor.

FUAT AVNİ TWEETLERİ SEDAT PEKER'İ İŞARET EDİYOR

Bildiğiniz gibi Peker, cezaevinden çıkar çıkmaz sosyal medya üzerinden MHP ile ilgili yalan yanlış paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Son olarak Peker AKP yandaşlığıyla bilinen Beyaz TV’ye açıklamalarda bulunmuştu. 

FUAT AVNİ NE YAZDI

Ülkücü Medya'nın tespitleri böyle. Peki ünlü sosyal medya fenomeni Fuat Avni'nin attığı twitter mesajları neydi. İşte o mesajların yorumsuz ekran görüntüleri.

1-088.jpg2-079.jpg3-058.jpg4-033.jpg5-020.jpg6-012.jpg7-008.jpg8-005.jpg9-005.jpg10-005.jpg

FUAT AVNİ'NİN BU MESAJLARININ ARDINDAN SON GÖNDERDİĞİ TWEET İSE MANİDARDI

11-013.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı