FUAT AVNİ STAR DEPREMİNİN PERDE ARKASINI YAZDI

FUAT AVNİ STAR DEPREMİNİN PERDE ARKASINI YAZDI

Star ve akşam gurubunda meydana gelen depremin perde arkasında olup biten gerçekler nedir.

Star ve Akşam gazetelerinde yaşanan yayın yönetmenleri ayrılığı sonrası bir veda haberi de Star yazarı Elif Çakır'dan geldi. İktidarı son döneme kadar vatandaşa parlatmaktan kalemleri yağlanan  sözde gazeticiler yine iktidara en yakın patronun medya gurubundan birer birer atılıyorlar.

ELİF ÇAKIR'DA GİTTİ

AKP'nin en büyük destekçisi kalemlerinden biri Twitter hesabından "Uslup yanlış" diyerek sızlandığı atılma hikayelerinin ardında ki gerçek nedir kimse yazmaya cesaret edemiyor. İşin esrarını açıklamak yine Sosyal medtya fenomeni Fuat Avni'ye düştü.

FUAT AVNİ NE DEDİ ?

Fuat Avni Twitter hesabından yazdığı mesajlar ile AKP'ye yakın medyanın içerisinde kopan fırtınaların ardında büyük bir çatışma olduğunu ve tarafalrdan birininde eski cumhurbaşkanı Abdulah Gül Olduğunu iddia etti. İşte Fuat Avni'nin o yazdıklarından satır başları.

"MİT'e, sair istihbaratçılara, yargı mensuplarına, bürokratlara yolsuzluğu ortaya çıktıktan sonra hukuksuz ve asılsız onlarca iş yaptırdı

Abdullah Gül, Çankaya'dan ayrılmadan birkaç gün önce Karaalioğlu ve Cömert gizli ve özel bir görüşme için köşke çıkmıştı. Bunu o gün yazmıştım. Karaalioğlu'nun, görüşme ortaya çıkınca kalemi kırılmıştı. Görevden alınacağını öğrenince sarayla ilgili yazı da yazdı ama kurtaramadı.
Karaalioğlu'nun Gül'e olan yakınlığını en iyi bilen ve onu sürekli takip ettiren Bulut, her fırsat bulduğunda durumu Tiran'a rapor ederdi.
Toplantıda '28 Şubat'ta medya mensuplarının aşırı zenginleşmesini ele alalım' dendiğinde Karalioğlu ve Ocaktan'ın zenginliği gündeme geldi"

STAR VE AKŞAM GURUBU OPERASYONU
 
 Öte yandan bu gün işine son verilen Çakır, Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan'ın görevden alınmaları sonrası twitter'da 'bir süre izne ayrıldığını' yazdı. Ardından bu tweet'ni silen Elif Çakır kendisinin de işine son verildiğini ancak üslubun bu olmaması gerektiğini belirten tweetler attı. Çakır' görevden alınan gazeteciler için de 'abim' dedi. 
Yandaş kalemler bunca yıldır hizmet ettikleri kesmin kendilerine reva gördükleri bu ağır hareketin karşısında bile işin arkasaında neler olduğunu açıklayamadılar. Her şey olup bitiyor "kol kırılıyor yen içerisinde kalıyor." Çatışmanın gerçek nedenleri asla açıklanmıyor.

FUAT AVNİDEN AZ ÖNCE GELEN İDDİALAR

1-091.jpg2-082.jpg3-060.jpg4-035.jpg6-013.jpg6-013.jpg7-010.jpg8-007.jpg

9-007.jpg

10-007.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı