FUAT AVNİ SANDIK LİSTELERİNDE YER ALAN KORKUNÇ İSİM

FUAT AVNİ SANDIK LİSTELERİNDE YER ALAN KORKUNÇ İSİM

Twitter hesabından iktidarın yapacağı operasyonları önceden duyuran ve bir çoğu doğru çıkan ünlü fenomen Fuat Avni'nin dün gece yayınladığı listelerde öyle bir isim var ki!

Cumhuriyet'te yer alan habere göre ;Twitter'da AKP Hükümetinin atacağı adımları önceden haber veren Fuat Avni, genel seçimlerde AKP'nin sandık görevlilerinin 3 milyon 700 bin oy çalacağını söyledi. Fuat Avni hırsızlık yapacak sandık görevlilerinin listesini isim isim yayınladı. Cumhuryet'in yaptığı araştırmada o listede yer alan isimlerden birinin  profili insanı dehşete düşürecek cinstendi.

AKP'DEN BİR AÇIKLAMA YOK

Fuat Avni'nin Sosyal Medya'da ifşa ettiği isimler büyük bir tartışmayı da gündeme getirirken, AKP'li yetkililerden henüz ortaya çıkan listeler ve konu ile iglili açıklama gelmedi.

İfşa edilen bu listelerde ismi bulunan bir sandık görevlisinin de Twiter hesabı sosyal medyada hızla paylaşılmaya başlandı. (@Fuat Avni'nin yayınladığı HİLE LİSTELERİ İçin TIKLAYINIZ)

AKP SEVENLER DERNEĞİ BAŞKANI

Kendisini Karadeniz'de bir ilin "AK Parti sevenler Derneği Başkanı" olarak tanıtan kişinin profilinde Alevilere ağır hakaret içeren ırkçı mesajlar yer alıyor: Attığı tweette, "Sünni ırkında olmayan adamın (Alevi) Ak davamızda işi yoktur. Allah O'nun yeri ateştir Cehennem'dir buyurur" diyor. 

550 MİLLETVEKİLİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Seçim günü sandık başında görev yapacağı iddia edilen kişi, paylaştığı tablo altına "7 Haziranda bu tablo için çalışacağız" notu düştü. Yayınladığı grafikte AKP'nin 550 milletvekili çıkarması için çalışacağını yazdı.

İŞTE O PROFİL

11111.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı