FUAT AVNİ BİLDİ Mİ: SOSYAL MEDYADA "HAKAN FİDAN" DEPREMİ

FUAT AVNİ BİLDİ Mİ: SOSYAL MEDYADA "HAKAN FİDAN" DEPREMİ

Twitter fenomeni Fuat Avni'nin günler önceden iddia ettiği MİT Müsteşarı hakan Fidan'ın görevden alındı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. İşte o iddialar

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevden alınarak Tokyo Büyükelçiliği'ne atandığı iddia edildi. 


Haberdar.com'un haberinde Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nun da Birleşmiş Milletler Türkiye Temsilcisi olarak New York'a gideceği iddia edildi.


İddiaya göre, MİT Müsteşarı Hakan Fidan görevden alındı. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Tokyo Büyükelçisi olarak atandığı bildiriliyor. Bir süredir Hakan Fidan'ın görevden alınacağı konuşuluyordu.

 

Diğer bir iddia ise Dışişleri Müşteşarı Feridun Sinirlioğlu'yla ilgili oldu. Sinirlioğlu'nun da görevinden alınarak New York Büyükelçisi yapıldığı söyleniyor. (Kaynak: Haberdar)

İLK FUAT AVNİ DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'yle ilgili sızdırdığı kulis bilgilerinin çoğunun gerçekleşmesi nedeniyle fenomene dönüşen Fuat Avni, Twitter'da "Faşist, Fidan'ı gönderecek. Fidan, ABD ile iş birliği yapar diye düğmeye basamıyor.

Punduna getirince Fidan'ı devirecek" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE FUAT AVNİ'NİN O İDDİALARI

1-204.jpg

Haberin ardından Hakan Fidan başlığı Twitter'da kısa sürede 'Trend Topic' olurken, konuya ilişkin ilk yanıt da AKP'nin trollerinden geldi. 

22-011.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı