FUAT AVNİ BAKIN NASIL GERİ DÖNDÜ

FUAT AVNİ BAKIN NASIL GERİ DÖNDÜ

Fuat avni iddialarına daha çok medya üzerinden yaptı. İşte ayrıntılar

1 Kasım seçimleri sonrası sessizliği bürünen ve herkesin merakla beklediği twitter fenomeni @fuatavni "Bana bir şey olduğu yok. Yezid, faşist oldu" diyerek geri döndü.

İLGİ AZALDI

Eskiye oranla büyük bir ilgi görmeyen Fuat Avni'ye çok sayıda takipçisi küfür etti. AKP'ye yakın medya Fuat Avni'nin dönüşünü. "Ağır Küfür yedi" başlığı ile duyurdu. Fuat avni iddialarına daha çok medya üzerinden yaptı. İşte ayrıntılar

İŞTE FUAT AVNİ'NİN PAYLAŞIMLARI 

1. Faşist, faşizmine ima yoluyla olsa bile kimsenin karşı çıkmasını istemiyor. Medya yeniden dizayn ediliyor.

2. Faşist, medyayı dizayn görevini Lutfullah'a vermiş durumda. İşe MİT'in Küçük adamından başladılar.

3. Lutfullah ve Yiğit birbirlerinden hazmetseler de bu konuda birlikte hareket ediyorlar. Küçük'ün Perinçek'in adamı olduğunu rapor ettiler.

4. Küçük'ün Perinçek'i övüp durması ve onun kanalına çıkması bardağı taşıran son damla oldu.

5. Lutfullah ve Yiğit'in hedefinde Koru ve Göktürk'ten sonra şimdilik Beki ve Etyen var. Kimi sevmiyorlarsa Faşist'e jurnalliyorlar.

6. Medya dizayn raporu hazırlandı. Faşizme sıcak bakmayan ve Dilipak gibi boşboğazlık yapan bazı islamcı gazeteciler de listede.

7. Faşist'in avanelerinin yeni savaş alanı medya. Birbirlerini medya üzerinden yiyorlar. Kurtulmuş'un TRT'de etkin olmasına karşılar.

8. Kurtulmuş'un TRT'de, istediği gibi at oynatmasından rahatsız olan avaneler, bunu defalarca Faşist'e rapor ettiler. Kulağı çekilecek.

9. Faşist'in en büyük zaafı medya. Doğan'a son bir şans verildi. Buna rağmen en küçük hatasında kalemi kırılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı