FUAT AVNİ; AKP VE MİT'TE SAVAŞ BAŞLADI

FUAT AVNİ; AKP VE MİT'TE SAVAŞ BAŞLADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bilmediği pazarlıklar olduğu, AKP ve MİT içinde çatışmalar başladığı iddia edildi.

Twitter'in ünlü fenomeni Fuat Avni gündemi sarsacak yeni iddilarda bulundu. Gazetecileronline sitesinin verdiği habere göre Fuat Avni bir çok başlık altında yine inanılmaz iddialar ileri sürdü.

DAVUTOĞLU'NUN BİLMEDİĞİ PAZARLIKLAR

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan’la yeniden görüştüğü, Kara Saray’ın MİT’e AKP'nin tek başına hükümet kurması amacıyla satın alınacak milletvekillerini belirlemek için bazı milletvekillerinin özel yaşamlarını didik didik ettirdiği, bu milletvekillerinin satın alınması için şantaj yapılacağı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bilmediği pazarlıklar olduğu, AKP ve MİT içinde çatışmalar başladığı iddia edildi.

HAKİM VE SAVCILARA ÖDÜL

Çarpıcı iddialar yine “Fuat Avni” hesabından ortaya atıldı. Twitter’daki “@fuatavni_f” adresinde yer alan hesaptan, hukuka aykırı bir biçimde gözaltına alınan gazeteci Hidayet Karaca ile polis müdürlerini serbest bırakan hakimler ile Suriye’ye silah ve cephane götürürken durdurulan TIR’larda arama yaptıran savcıları, anayasayı çiğneyerek tutuklayan hakimlerin ödüllendirildiği de ileri sürüldü.

Hesaptan dün gece paylaşılan, koalisyon hükümeti pazarlıklarına da ışık tutan çarpıcı iddialar şöyle:

“1. Y...., diğer partileri karıştırmaya devam ediyor. Celal Doğan Kaçak Saray'a yine çağrıldı. Satın alınabilecek vekiller konuşuluyor.

2.MİT'in raporlarına göre hareket edilerek her partinin içinde kimler satın alınabilir çalışması yürütülüyor. Avanelerin tek işi şimdilik bu.

3. MİT tarafından bazı vekillerin özel hayatları didik didik edilmiş ve şantajlık malzemeler biriktirilmiş.Gerektiğinde devreye sokulacak.

4. Y....'e hangi partiden kimlerle görüşeceğinin listesi verildi. Saray'a tek tek çağrılacaklar. Davutoğlu'nun bilmediği pazarlıklar dönüyor.

5. Davutoğlu'nun koalisyon isteğine karşı Y...., sürekli Suriye ile savaş kozunu canlı tutuyor.

6. Y....'in tek derdi erken seçim. Tekrar seçim sloganıyla yeni bir propaganda başlatacaklar.

“AKP KAYNIYOR”

7. Parti teşkilatı kaynıyor. Eski teşkilatçı Ekrem Erdem'in tek derdi Soylu'nun ve ekibinin tasfiyesi.

8. Seçime Soylu'nun kendi partisinden getirip teşkilata soktuğu adamlarla gitmek istemiyorlar. Davutoğlu, Soylu'yu teşkilattan almak istiyor

9. Y...., partiyle bağını kopartmamak için Akdoğan ile sürekli irtibat halinde. Akdoğan, Davutoğlu ve ekibinin her adımını takip ettiriyor.

“ÜÇ DÖNEMLİKLER ASLA DÖNEMEYECEKLER”

10. Üç dönemliklerin tek düşündükleri geri dönmek. Y.... onları Gül'ün adamları olarak mimlemiş ve 'Asla dönemeyecekler' dedi.

11. Y...., 'Beni partiden tasfiye edecekler' diye korkularını paranoyakça dile getiriyor. Her gelişme onu biraz daha korkutuyor.

MESLEKTAŞLARINI TUTUKLAYAN HAKİMLERE ÖDÜL

1. WhatsAppçı Bakırköy 2. ACM üyesi Şebnem Karaboduk ile Tarsus 2. ACM üyesi Uğur Kalkan, hakim ve savcı tutuklamalarının ödülünü aldılar.

2. Şebnem Karaboduk meslektaşlarını tutuklama karşılığında, çok istediği Ankara Adliyesi'ne atandı.

3. Uğur Kalkan ise Bakırköy Adliyesi'ne atandığı gibi eşinin de avukatlıktan idari hakimliğe geçişi sağlandı.

4. Y....'in talimatıyla HSYK Genel Sekreteri Bilgin Başaran tetikçi ve whatsappçı hakimlere verilecek ödüllerle bizzat ilgilendi.

5. Tetikçi hakimler atandıkları yerlere hemen gitmek isteseler de ödüllerin karşılığı olarak adli tatili nöbette geçirecekler.

YENİ HAKİM SAVCI TUTUKLAMALARI İÇİN ŞERH

6. Bilgin Başaran, iki ay daha eski görev yerlerinde çalışmaları için kararnameye özel şerh koydurttu.

7. Biatçı Tarsus Hakimleri Ali Topaloğlu ile Selda Çiçek için de yeni atandıkları yere iki ay sonra başlamaları için kararnameye şerh kondu.

8. Şerh konulmasındaki amaç, yakın zamanda Hakim ve Savcılara operasyon yapılırsa bunlar üzerinden, tutuklanmalarını garantiye almak.

9. Y.... ve avanesi Bilgin Başaran, verdikleri ödülün karşılığını satılık yargı mensuplarından fazlasıyla alıyor.

10. Meslektaşlarını tutuklamak için nöbet tutan tetikçi ve whatsappçı hakimler, yakında yargılanınca gerçek hakimlere çok ihtiyacınız olacak.

TIR SAVCILARINA KUMPAS: 4 SAATTE İDDİANAME

1. Yargı mensupları ile ilgili Kaçak Saray'a gelen raporları görseniz, mahkemeye düşmemek için gece gündüz dua edersiniz.

2. Tır savcılarına kurulan kumpas Kasırga'ya iletildi. Tarsus Başsavcısı Mustafa Çelenk iddianameyi görülmemiş bir hızla (!) hazırlamış.

3. Mustafa Çelenk 350 sayfadan oluşan ve klasörleri 2-3 personel tarafından taşınan iddianameyi 4 saatte hazırlayıp tarihe geçmiş (!)

İDDİANAMAYİ OKUMADAN İMZALADI

4. Rapora göre, tetikçi HSYK Başmüfettişi Arif Sami Kaya hazırladığı iddianameyi Mustafa Çelenk'in okumadan imzalamasını istemiş.

6. Tetikçi Mustafa Çelenk de kendisine verilen talimata uyarak iddianameyi okumadan imzalayıp kendi iddianamesiymiş gibi mahkemeye sunmuş.

7. Talimatla hareket eden A.S.Kaya ve M.Çelenk, gerçek yargı mensuplarının karşısına çok hızlı bir şekilde çıkacaksınız, az kaldı.

MİT’TE KLİKLER SAVAŞ

1. MİT'in medyadaki fareleri birbirlerini kemirmeye başladı. Medya içinde MİT'çi klikler ayrıştılar.

2. Doğrudan kullanılan MİT'çiler ile dolaylı kullanılanlar arasında dosya savaşları var. Kimin eli kimin cebinde hepsini deşifre edeceğim.

3. MİT'in dolaylı kullandığı ve kimsenin itibar etmediği Ömer Adıyaman'a Passport Medya (passporttr) hesabını açtırdılar.

4. MİT yeterince kullandığı medya elemanlarını bu hesap üzerinden afişe ederek piyasadan çekmeye hazırlanıyor.

5. Oysa az daha sabretsinler, az kaldı hepsinin toptan ipini çekeceğim zaten. Boşuna kıvranıyorlar (!)

Güzel insanlar, unutmayın ki ödenen bedeller büyük zaferlerin doğum sancılarıdır.”

Kaynak:Haber Kaynağı