Flaş!.. Flaş!.. Başbakan hasta mı?

Flaş!.. Flaş!.. Başbakan hasta mı?

HAFTA SONUNA KADAR GÖREMEYECEĞİZ

Başbakanlık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili çıkan haberlerle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı hakkında bazı marjinal yayın organlarınca kasıtlı olarak uydurulan iddialar, tümüyle gerçek dışıdır" denildi. 


Başbakanlık’tan yapılan yazılı açıklama şöyle; 

"Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı hakkında bazı marjinal yayın organlarıncakasıtlı olarak uydurulan iddialar, tümüyle gerçek dışıdır. Spekülasyona dayalı bu tür asılsız iddiaların haber kisvesi altında sunulmasının, gazetecilik etiğiyle bağdaştırılamayacağı ortadadır. Başbakanımız, bayram namazı çıkışında basın mensuplarına açıkça ifade etmiş olduğu üzere, bayram programı çerçevesindeki özel mesaisini halen İstanbul dışında sürdürmektedir. Sayın Başbakanımız, kentsel dönüşüm seferberliğinin üçüncü adımını atmak üzere hafta sonu Bursa’da düzenlenecek olan programa katılmak suretiyle, mutat mesaisine başlamayı planlamaktadır."

Yurt Gazetesi'ndeki haberde yer alan ifadeler;

"Başbakan, bayram namazının ardından ortadan kayboldu. Bayramı İstanbul'da geçireceği söylenen ancak cuma namazına dahi gitmeyen Erdoğan'ın rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı iddia edildi"