Fırsat Kampanyaları Artık Foursquare'da

Fırsat Kampanyaları Artık Foursquare'da

Fırsat Kampanyaları Artık Foursquare'da

Geçtiğimiz yıllarda zirve yapan grup satın alma sektörü şu günlerde durağan seyrederken, dört yıldır bu alanda rekabet eden Fırsat Bu Fırsat, dikkat çekici bir işbirliği gerçekleştirdi. Grup alışveriş sitesi, Swarm hamlesinin ardından mekan keşfetme ve değerlendirme platformuna dönüşen Foursquare ile özel kampanyalar için el sıkıştı.
 

Dördüncü yılına Foursquare'in San Francisco Ofisi’nde gerçekleştirdiği işbirliği anlaşmasıyla giren Fırsat Bu Fırsat, bundan böyle kampanyalarını Foursquare’in hem mobil uygulamasında hem de sayfalarında “Special Offer” olarak yayınlayacak.

Yapılan anlaşmaya göre kullanıcılara gitmeyi planladıkları ya da hali hazırda gitmiş oldukları mekanlara ait fırsat kuponlarını anında satın alma ve kullanma fırsatı sunulacak.

Türkiye’de fırsat sektörü ve satın alım davranışlarında fark yaratması beklenen bu hamle ile yanı zamanda Foursquare kullanıcılarının sevdikleri ve gittikleri mekanlarda tasarruf etmelerini sağlanacak ve anlık olarak fırsatlardan yararlanmaları mümkün olacak.

Elbette bu işbirliği Fırsat Bu Fırsat açısından sadece müşteriler sunulan avantajlardan ibaret değil. Zira bu fırsatlar Foursquare’de işletmeler için de doğru kampanyaları doğru noktada ulaştırma avantajı veriyor.

Şimdilik 800 kampanya içinden 500′ünü Foursquare’e taşıyan Fırsat Bu Fırsat, yeni fırsatlarını da önümüzdeki dönemde tamamıyla işbirliğine entegre edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı