FIRINCI KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

FIRINCI KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

Dün sabah saatlerinde Acarlar Mahallesi'nde fırıncılık yapan bir grup ile sokakta ekmek satan Yavuz Emeç tartıştı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, iki fırıncı arasında dün yaşanan ekmek kavgasında yaralanan Yavuz Emeç'in yakınları akşam saatlerinde Bahattin Boylu'nun aracını kurşunladı. Polis kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

EKMEK SATIŞ KAVGASI

Dün sabah saatlerinde Acarlar Mahallesi'nde fırıncılık yapan bir grup ile sokakta ekmek satan Yavuz Emeç tartıştı. Grup, sokakta ekmek satmasını istemedikleri Emeç'i tekme ve yumrukla darp etti. Olay sonrası kendi imkanlarıyla hastaneye giden Yavuz Emeç, tedaviye alındı. Olaydan üç saat sonra bu kez Cumhuriyet Mahallesi'nden geçen ve Yavuz Emeç'i darp edenlerle akrabalığı bulunan fırıncı Rıdvan Boylu'nun yolu bir grup tarafından kesildi. Gruptaki bir kişi havaya iki el ateş etti. Ardından gruptakiler Boylu'ya sopalarla saldırdı. Darp edilen Rıdvan Boylu de kendi imkanlarıyla Aydın Devlet Hastanesi'ne giderek tedaviye alındı. İki tarafta da kavgayı karışan olayın zanlıları henüz polis tarafından yakalanmazken, gerginlik bugünde devam etti.

ARACINI KURŞUNLADILAR

Bugün saat 18.30 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Eski Tire Caddesi üzerinde iddiaya göre dört kişilik bir grup Bahattin Boylu'yu takip ederek evden çıkmasını bekledi. Evinden çıkarak aracına binen Boylu'nun aracını tabancayla 4 el ateş eden grup daha sonra kayıplara karıştı. Boylu olayı şans eseri yara almadan atlattı.

GERGİNLİK GİDEREK ARTIYOR

İki günden beri yaşanan silahlı kavga her geçen gün gerginliğe neden olurken, polis ekipleri olayın zanlılarını yakalamak için geniş soruşturma başlattı. İki tarafta endişeli bir şekilde yaşanan olayların açığa kavuşmasını bekliyor. Olay yerine çağrılan polis ekipleri kurşunlanan aracı İncirliova Emniyet Müdürlüğü'nün önüne getirirken, Bahattin Boylu'dan da kendisine kimlerin ateş açtığı hakkında bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı