FİRARİ AMİRALLER İSTANBUL'DA BÖYLE  YAKALANDI

FİRARİ AMİRALLER İSTANBUL'DA BÖYLE YAKALANDI

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Tümamiral Hayrettin İmran ve Tuğamiral Nazmi Ekici'nin gizlendikleri bir evi tespit etti.

Yunanistan'a kaçmak için hazırlık yaptıkları iddia edilen firari 2 amiral ile bu amirallere yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen bir albay ve kızı gözaltına alındı

MÜTHİŞ TAKİP

Tuzla'da düzenlenen operasyonda, FETÖ'den aranan Tümamiral Hayrettin İmran ve Tuğamiral Nazmi Ekici yakalandı. Yunanistan'a kaçma hazırlığında bulunan amiralleri gizleyen bir albay ile kızı da gözaltına alındı.
Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz gecesi darbe teşebbüsünde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü üyesi Tümamiral Hayrettin İmran ve Tuğamiral Nazmi Ekici'nin gizlendikleri bir evi tespit etti.

ALBAY İLE KIZININ KİRALADIĞI EVDE YAKALANDI

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, firari amirallerin ihbar yapılan evde kaldığını belirlemek için sivil polisler araştırma yaptı.

Amirallerin evde saklandığının anlaşılması üzerine operasyon düzenlendi. Operasyonda, eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tümamiral Hayrettin İmran ve eski Günüy Grup Görevi Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici gözaltına alındı.

Amirallerin gizlendiği evi kiralayan muvazzaf Albay Kamil Altın ile kızı da gözaltına alındı.

ARANAN GENERALLER

030820160948417190984_2.jpg

DARBECİLERLE ORTAK HAREKET ETMİŞLER

Tümamiral Hayrettin İmran'ın 15 Temmuz gecesi Tuğamiral Nazmi Ekici'ye darbeci askerlerle hareket etme talimatı verdiği belirlendi.

ALBAY VE KIZIDA GÖZALTINDA

Gözaltına alınan Tümamiral Hayrettin İmran, Tuğgeneral Nazmi Ekici ile onları saklayan albay ve kızı Kocaeli Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

kaynak: habertürk