FİLM DAHA VİZYONA GİRMEDEN BİLETLERİ TÜKENDİ

FİLM DAHA VİZYONA GİRMEDEN BİLETLERİ TÜKENDİ

"Ön satışlar, Cinestar'ın bugüne kadarki en büyük, olağanüstü ve emsalsiz ön satışı oldu" dedi.

Tüm dünyada çok satan ve bir fenomen haline gelen ünlü kitabın merakla beklenen film uyarlaması olan "Grinin Elli Tonu", 13 Şubat 2015'te vizyona giriyor.

ÖN SATIŞA ÇIKTI REKORA KOŞUYOR

Biletleri 39 ülkede ön satışa çıktı. Daha vizyona girmeden tam 2.75 milyon adet bileti satılan film yeni bir rekora doğru koşuyor.

Almanya, şimdiden 450.000'den fazla bilet satarak pazar lideri oldu. Cinestar Genel Müdürü Oliver Fock konuyla ilgili, "Ön satışlar, Cinestar'ın bugüne kadarki en büyük, olağanüstü ve emsalsiz ön satışı oldu" dedi.

500 BİN'İN ÜZERİNDE SATILDI

İngiltere, Fransa, Avustralya ve Yeni Zelanda da 500.000'in üzerindeki bilet satışıyla en yüksek satış yapan pazarlar arasında yer aldı.

İngiltere'de Empire Cinemaları filmin şimdiden en yüksek ön satışa sahip olduğunu belirtti.

Empire Cinemaları CEO'su Justin Ribbons ise şunları söyledi:

"Grinin Elli Tonu, vizyon tarihinden bu kadar önce, elde ettiği ön satışla Empire'ın rekorlarını kırmaya devam ediyor. Film, şu ana kadar Kara Şovalye, Yenilmezler, Mamma Mia ve Avatar filmlerinin açılış haftalarından daha çok satış yaptı."

"Grinin Elli Tonu" üçlemesi yayınlandığından bu yana tüm dünyada 51 dile çevrilmiş, e-kitap ve baskı olarak 100 milyonun üzerinde satış yaparak bugüne kadar ki en büyük ve en hızlı satılan kitap serisi oldu.

Filmde, milyonlarca okurun simgeleri haline gelen Christian Grey ve Anastasia Steele rollerini Jamie Dornan ve Dakota Johnson canlandırıyor.

Oyuncu kadrosunda Dornan and Johnson'a, Christian'ın erkek kardeşi Elliot rolüyle Luke Grimes; Anastasia'nın yakın arkadaşı José rolüyle Victor Rasuk; Anastasia'nın en iyi dostu ve oda arkadaşı Kate rolüyle Eloise Mumford; Christian'ın annesi Dr. Grace Trevelyan Grey rolüyle Marcia Gay Harden; Christian'ın kız kardeşi rolüyle Rita Ora; Christian'in koruması Taylor rolüyle Max Martini; Anastasia'nın üvey babası Ray rolüyle Callum Keith Rennie; Anastasia'nın annesi Carla rolüyle Jennifer Ehle ve Carla'nın kocası Bob rolüyle Dylan Neal eşlik ediyor.

Yönetmen: Sam Taylor-Johnson

Senaryo: Kelly Marcel

Uyarlanan Kitabın Yazarı: E. L. James

Yapımcılar: Michael De Luca, E L James, Dana Brunetti

Sorumlu Yapımcı: Marcus Viscidi

Kaynak:Haber Kaynağı