Fethullah Gülen'in telefon konuşmaları iDDİASI!

Fethullah Gülen'in telefon konuşmaları iDDİASI!

Ve Fethullah Gülen'in telefon kayıtları da sızdırıldı...

İnternete sızdırılan ses kayıtlarına şimdi de Fethullah Gülen'in telefon görüşmeleri eklendi. AKP ve Fethullah Gülen Hareketi arasında süren savaş inanılmaz misillemeler ile geçiyor. Neredeyse her dakika yeni bir skandal belgesi iddiaları yayınlanıyor.  Bu gün çeşitli sitelerde yer alan ve Bakanlara ait olduğu iddia edilen tapelerin ardından, bir kaç dakika önce de Fethullah Gülen'e ait olduğu iddia edilen telefon kayıtları serrvis edildi. Öte yandan cemaate yakınlığı ile bilinen Taraf yazarları Emre uslu ve Mehmet Baransu twitter hesaplarından yeni kayıtların olduğunu ve servis edeceklerini ima ediyorlar. İşte Fethullah Gülen'e ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının verildi siteye ilişkin Odatv de yayınlanan haber metni.

Fethullah Gülen'in birçok önemli kişi ile yaptığı görüşme, soundcloud.com adlı sitede yayınlandı.

Mustafa Koç ile ilgili yapılan görüşmede Fethullah Gülen, Rahmi Koç'a yapılan vergi denetimleri ile ilgili "Bir şey yapamazlar" diyor ve temaslarla ilgili "büyük patron bilmesin" ifadesini kullanıyor.

Bu görüşme dışında "Kasım 2013 FG Turgay Ciner Ve Ali Sabancıya Talimat, Ekim 2013 FG Mustafa Koç, Takip - Sponsor - TUSKON, Aralık 2013 FG Bank Asya Talimatı/ BDDK'da adamlarımız var, FG Thy Para Çekmesi" başlıkları ile telefon görüşmeleri internete yüklendi.

HABER JET HIZI İLE YALANLANDI

Haber Artı editörlerince yazı işleri kararının ardından yayına alınan bu haberimizin üzerinden 20 dakika bile geçmemişti ki sosyal medyada bu kayıtta Fethullah Gülen ile konuştuğu iddia edilen Osman Şimşek twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak, kayıtın montaj olduğunu açıkladı. Gündem artık o kadar kirli hale geldi ki okurlarımız neyin gerçek, neyin yalan olduğunu anlamakta zorlanıyorlar. Haber Artı sürdürdüğü gazetecilik etiği gereği söz konusu yalanlamayı da yansıtmak görevinde olduğundan, Osman Şimşek'e ait olduğunu düşündüğümüz Twitter hesabından yapılan açıklamanın ekran görüntüsünü aynen yayınlıyor.





MEHMET BARANSU KAFALARI KARIŞTIRDI

Fethullah Gülen'e ait olduğu iddia edilen, ses kayıtlarının yayınlanmasından sonra, Taraf Gazetesi yazarı Mehmet BARANSU'nun attığı twetler kafa karıştırdı.

Baransu, Attığı twetlerin ses kaydının doğru olduğu yönünde  ifadeler kullanması, dolaylı bir doğrula mı  sorusunu akla getirdi. İşte Baransu'nun O twetleri;





odatv/dea