Fethullah Gülen ile Tuncay Güney’in fotoğrafı ortaya çıktı

Fethullah Gülen ile Tuncay Güney’in fotoğrafı ortaya çıktı

Fethullah Gülen ile Tuncay Güney’in fotoğrafı ortaya çıktı. Jonturk.com isimli haber sitesi Gülen ve Güney’i birlikte gösteren fotoğrafı sitesinde yayımladı.

Fethullah Gülen ile Tuncay Güney’in fotoğrafı ortaya çıktı. Jonturk.com isimli haber sitesi Gülen ve Güney’i birlikte gösteren fotoğrafı sitesinde yayımladı. Fotoğrafları yayımlayan jonturk.com haberi, ‘İşte Fethullah GülenTuncay Güney yakınlığının kanıtı!’ başlığıyla verdi

29 Haziran 1994 günü Dedeman Otel’de çekilen fotoğrafta eski CHP Genel Sekreteri Kasım Gülek, Fethullah Gülen, Cem Karaca ve Tuncay Güney yer alıyor. Bu isimler o tarihte Gülen’in kurucusu olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın kuruluş gecesinde birarada bulunuyor.

Fethullah’ın sekreteri

Ergenekon davası Tuncay Güney’in ifadeleriyle başladı. Güney doksanlı yılların başında Altunzade’deki FEM Dersanesi’nin üst katında bulunan Gülen’in bürosunda çalışıyor. Güney 1972 doğumlu. Cemaatin yayın organı Samanyolu televizyonununun kuruluşunda bulunuyor. 1994 yılında “Doruktakiler” programını hazırlayıp sunuyor. Güney’in STV’de çalıştığı dönem aynı zamanda Gülen’in sekreterliğini yaptığı biliniyor. Randevularını ayarlıyor, günlük işlerini görüyor. Yani Güney, Gülen’e çok yakın bir isim. Bu fotoğrafta da 22 yaşındaki Güney Gülen’in yanıbaşında görünüyor.